Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok hosszútávra tervezni a nőkkel ezt hogyan tudassam velük mondjuk ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Csak néha beugranák hozzájuk látogatóba olyan visszajáró vendég lennék.Lehet így bármi is? Nem akarok bántó lenni velük szemben csak nem tudom hogy tálaljam.2016. okt. 1. 23:40
31/38 anonim válasza:
Erzelmek szerelem nelkul dugni nem szoktak csak a ringyok.
Az a no aki szeret szivessen szexel azzal akit szeret es kapcsolatban van.
Semmi komoly azt jelenti nem szereted csak dugni hasznalod ez a megalazo benne.
Emberek kozott ilyen nem szabad hogy legyen
32/38 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, csak kétféle módon lehet szexelni. Fülig szerelmesen vagy a másikat emberszámba sem véve, tárgyként használva. Pedig ez csak a két véglet. Ha tudnák, mennyi formája van még a szexnek. De nyilván magukból indulnak ki.
33/38 anonim válasza:
Én úgy működök, hogy csak úgy tudok eléggé ellazulni, ha érzelmileg kötődök a partnerhez. Ez én vagyok. Vannak más típusú emberek, akiknek megy másképp is. A lényeg, hogy legyen tiszta az elején. Ha kifogsz egy hozzám hasonló embert, akitől te nem akarsz többet, de ő kötődni kezd, és te ezzel visszaélsz a szex miatt, akkor nagyon csúnyán meg tudod bántani. Olyan embereket kell ilyenhez keresni, akik hozzád hasonlók, és akkor senki nem sérül.
34/38 A kérdező kommentje:
Így van ahogy az előző írta ,ha megtalálja az ember azt a személyt aki erre alkalmas akkor nincs sérülés a későbbiekben.Sokkal jobban sérülnek azok a felek akik komoly kapcsolatban vannak és azt követően mennek szét.És az ilyen kapcsolatban is a nőket nem rongyként kell kezelni hanem nőként, nem kell lealázni őket.Teljesen normálisan fenntartható egy ilyen kapcsolat is amelyben nincsenek akkora kötöttségek.
2016. okt. 3. 12:03
35/38 anonim válasza:
Kerdezo korcs a gondolkodasod
Es igen is caak dugni akarsz mint egy kutya kovetkezmenyek es kapcsolat nelkul.
Remelem ebbe senki nem megy bele
36/38 A kérdező kommentje:
Utolsó ne legyél ennyire alpári.Miért zavar ez téged?Egy női sérült személyiséget vélek írásodban felfedezni.Őszintén leírtam mit akarok ,nem csak a du..on van itt a hangsúly értsd már meg.
2016. okt. 3. 14:02
37/38 anonim válasza:
Ugyan mit tudsz te a nokrol ha azt hiszec csak dugasra vallalkoznak veled?
38/38 A kérdező kommentje:
Ne legyél ennyire gonosz kedveske.Gondolom sok férfi vert át már,hogy ilyen búval ba..ott vagy.
2016. okt. 3. 21:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!