Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akarok hosszútávra tervezni a nőkkel ezt hogyan tudassam velük mondjuk ismerkedéskor?

Tudod az emberi érzések sokszor nem tükrözik a logikát. Szóval befolyásolhatatlanok.
Nem te döntöd el kibe szeretsz bele. Főleg ha intim kapcsolatban vagytok.
Viszont így nem okolható érte senki sem.

El kell mondani neki őszintén, ahogy előttem is mondták. s tényleg tudatosítani kell, hogy nem csupán vele vagy így, hanem hogy senkivel sem akarsz többet, mint szexet.
Bárcsak nekem is így tálalnák ezt, így el lehetne kerülni egy csomó idővesztést, érzelmi tortúrát, stb stb. Eddig egyszer volt ilyenem, a palival meg is beszéltük. Ő annyit mondott, hogy most életének egy olyan szakaszában van, amikor nem tud kapcsolatot fenntartani, de szívesen lenne velem alkalmilag, és ha lesz valakim, akkor szóljak, mert lelép.
Nem mentem bele, de így tisztességes, azt gondolom. Vannak lányok, akik biztosan belemennek, ismerek is ilyet, nem kell átverni nőket csak azért, hogy lefeküdjenek Veled.

Szoval te ingyen szexet akarsz semmi mast
Tudod az a no aki erre alacsonyitja magat annyit is er.
Az a ferfi aki ilyet keres igazan prostit keres akinek nem kell fizetni.

Elmondod nekik, hogy nem szeretnél komoly kapcsolatot. Csak lazulni, ha jól érzitek magatokat együtt.
Volt idő, amikor én sem vágytam tartós kapcsolatra, azokkal tudtam bármit is kezdeni, akik ugyanígy voltak vele és ezt őszintén tisztázni tudtuk a legelején.
Az érzelmek néha önálló életet élnek, előfordul, hogy az egyik elkezd kötődni a másikhoz a megállapodás ellenére. Ilyen volt már velem is, inkább gyorsan kiszálltam, mielőtt fájdalmas lett volna a dolog. Meg a másik féllel is, látszott rajta, akkor is azt mondtam, hogy inkább hanyagoljuk egymást. Ha senki sem akar kavarni és mindenki őszinte, akkor mindent meg lehet oldani.

Vállald nyíltan, hogy mit akarsz, és lehetőleg azt is kezeld normálisan, ha esetleg ebbe nem mindenki megy így bele. Volt pár próbálkozóm nekem is, aki normálisan tisztán közölte az elején, hogy mit keres, én meg örültem, hogy nem játszadozik, hogy mindenkit becserkésszen valahogy, hanem tényleg a másik félnek is lehetőséget ad a döntésre, hogy belemegy-e ilyenbe vagy sem. Én elutasítottam ezeket az ajánlatokat, mert nekem ez nem megy, és ők is normálisan kezelték.
Persze olyan is volt, aki kerülőúton próbálkozott, azt viszont azért ki tudtam szimatolni időben, és lekoptattam. Ezek már kevésbé mentek békésen, mert az ilyenek minden lyukra rá akarnak röppenni, és sértésnek veszik, ha valakinél nem sikerül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!