Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőt befolyásolja az ismerkedéskor, hogy valamiféle (nem súlyos) tartós betegsége van a férfinak?
Lenne egy olyan kérdésem, 22 éves vagyok, volt már sok barátnőm, hol 1 hol 2 évig is. Nekem van egy veleszületett rendellenességem, ami miatt nem sportolhatok, stb, de azért normális életet élek, lediplomáztam, stb. Szóval azt mondta az utóbbi barátnőm, ami nem hagy nyugodni, hogy örüljek ha valaki megállapodik mellettem, mert senkinek sem kell egy olyan ember, aki nem teljesen egészséges, és akármikor rosszul lehet, vagy kórházba kerül...
Ez eléggé rosszul érintett, szerintetek is igy van? Lányok, ti nézitek ezt a tényezőt?
Köszi
Ez a nőtől függ.
Ha kifogsz egy idióta nőszemélyt, akkor neki számtani fog.
Az igazinak nem hiszen:
Egészségben, betegségben, míg a halál el nem választ.
Dehogy, ne foglalkozz vele! Nyilván vissza akart vágni valamiért, és ez volt az egyetlen, amivel "meg tudott fogni".
Én nem gondolom, hogy emiatt hátránnyal indulnál bárkinél is...
Ne haragudj hogy ezt mondom, de az exed elég rosszindulatú, legalábbis ez a megjegyzése biztosan. Meg különben is ő valami jós, hogy ilyeneket kijelentsen?! A szeretetet/szerelmet nem befolyásolja ez a tényező, akármekkora feneket kerítenek neki. Fogadd el ezt a betegséget, amivel sajnos együtt kell élned. Nem ezen fog múlni, hogy milyen lányt találsz magadnak, hanem a személyiségedtől!
Nekem egyáltalán nem baj, ha a pasi beteg, volt már rá példa, hogy ilyen helyzetbe kerültem (az előző exem pl. cukorbeteg volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!