Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hobbijaitok mennyire befolyásolja a kapcsolatotokat?
Van, amit együtt csináltok? (Nem a direkt közösen tervezett programra gondolok, mint mondjuk a mozi.)
Előfordult, hogy egyikőtök szenvedélyébe végül be lett vonva a másik? Ha igen - mi volt az?
Van, aminek a kipróbálására sem lehetett rávenni a másikat?
Volt már nézeteltérésetek valamilyen hobbi miatt?
Én pl utálom ha a barátom a laptopján mikor ott vagyok nálunk éppen valamelyik gyilkolászós játékával játszik. Ha már ott vagyok és játszani szeretne olyat játszunk amit én is szeretem:D
pl a NFS vagy honfi :D
Én makettezek. A barátnőm néha besegít, mert jó a kézügyessége, talán jobb mint nekem, de ő nem szereti a maketteket nagyon. Egy kicsit csináljuk aztán általában szexelünk egyet.
Ha nála hobbi a vásárlás, akkor én azt gyűlölöm, de ő is utálja a PC játékaimat. Ezért ezeket általában nem csináljuk egymás társaságában, ő elmegy a barátnőivel vásárolni én meg itthon multizok a saját társaságommal. Konfliktust még nem okozott.
Nem befolyásol semmit, mivel szerencsére ugyanazok a hobbijaink.Horgászunk, pókerezünk, szeretünk dartsozni, filmfüggők vagyunk.
Bár mostanában szerintem kezdek már az agyára menni a túlzott spanyol focimeccs nézéseimmel, bár ő is szereti a focit, csak én jobban.
Ja és én vagyok a lány.:)
nagyon fontos számomra a hobbim, a szenvedélyem, és mindig igyekeztem hasonló érdeklődésűekkel ismerkedni. szerencsém van, olyan emberrel élek együtt, akinek ugyanez a hobbija. erről szól az életünk, így az idilli kikapcsolódás mindkettőnk számára ugyanaz.
ez egy nagyon jó dolog :)
Szerintem ez egy olyan dolog, amiben nem lehet engedni. Végülis engem a hobbijaim nagyon meghatároznak, a személyiségemből fakadnak. Mondjuk nem olyanok, mint a tévézés, és a makettezés :) Hanem aktív cselekvések, épp ezért nehézkes a beilleszkedés.
Kösznöm a válaszokat, tanulságosak voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!