Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ismerkedéskor ezt kijelenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedéskor ezt kijelenti az baj?

Figyelt kérdés
Kicsit furcsának találtam azt, hogy a pasi akivel ismerkedek azt mondta lusta vagyok (munka előtt kb 1 órát csináltam itthon valamit, igaz ez nem sok). És hogy ő többet adna nekem tennivalót. Az ok hogy lusta vagyok egy kicsit, de ezt nem kellene nekem igy megmondania szerintem.
2016. nov. 13. 21:46
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem hibáztatom magam, vagyis vannak olyan pillanataim. De éppen, hogy nem hagyom hogy ugráltassanak csak ha én akarok akkor ugrok. Azt hallom meg, amit akarok, azt csinálom, akmit akarok. Ezt muszáj volt megtanulnom mert régen sokat csicskáztattak. Azt szeretném vele is megértetni, hogy nem csicskáztathat mert azt hiszi igen. De szerintem csak bepróbálkozott.. Sok dolgot megtesz értem, nagyon sokat segit, ha kell valami ugrik stb. Lényegében óvatos leszek, olyan kapcsolatban úgysem fogom birni sokáig, ahol nem kezelnek egyenlő félként. Ezt volt aki megtapasztalta.
2016. nov. 14. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!