Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi, aki képes úriemberként viselkedni egy nővel?

Figyelt kérdés

Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek, még talán a fenébe is kíván engem.

Léteznek még igazi férfiak? 25N

2016. dec. 27. 20:09
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
83%
Valamiért nem az ilyenekhez vonzódsz, nem velük jössz össze. Biztosan meg van az oka.
2016. dec. 27. 21:39
 42/50 anonim ***** válasza:
50%
Sajnos az ilyenek már kihaltak. Vagy foglaltak.
2016. dec. 27. 21:45
 43/50 anonim ***** válasza:
86%

Vannak.

De..

1.) ha hülye p*csák miatt, kihalóban vannak.

2.) jó részük foglalt.

3.) egy Úr- hoz; Hölgy- nek kell lenni. Írom ezeket, Nőként! :)

2016. dec. 27. 22:29
 44/50 anonim ***** válasza:
Ez mennyire igaz :D f
2016. dec. 27. 22:34
 45/50 anonim ***** válasza:
2%
Hiába akarsz magadnak repülő autót, ha nem gyártanak. Amennyiben gyártanának valószínőleg nem lenne rá pénzed. Nem vagyok bunkó a nőkkel. Kivétel a szakítás, amikor mondom, hogy ennyi volt. Amennyiben nincs szex legkésőbb a 2. randin, akkor részemről vége. Ez nem hiszti. Harcoljon egy nőért Batu kán.
2016. dec. 27. 22:54
 46/50 anonim ***** válasza:
25%
Akármennyi is a bunkó faszi, nehezen hiszem el, hogy 25 évesen még ne találkoztál volna normálisakkal is. Csak az már más kérdés, hogy kinek és miért adsz esélyt a komolyabb közeledésre. Valószínűleg nem véletlen, ha randin így viselkednek veled, mert nyilván őket választottad ki "randira alkalmas" személyeknek. Egyébként én legtöbbször még a randiig sem jutok el, és sosem volt barátnőm, mégis tudom higgadt fejjel fogadni a visszautasításokat, legyenek azok bármilyen bunkók vagy megalázók. Elismerem, hogy sokszor rosszul esik, de attól még nem szokásom hisztizni, mondjuk valószínűleg nem is tartanak elég férfiasnak, ha randizni is csak nehezen jutok el. De ha a nők számára a hisztiző, bunkó, agresszív hapsik a "férfiasak", és nekik inkább adnak esélyt, mint a magamfajtának, akkor inkább ne is tartsanak férfiasnak.
2016. dec. 27. 23:15
 47/50 anonim ***** válasza:
65%

NEM LÉTEZEK!

Unom már, hogy a nők lekezelnek és semmibe vesznek rendes pasikat és odavannak a bunkó öntelt gyökerekért. Unom már, hogy monogámnak és hűségesnek hazudják magukat a nők, de legalább 2 számjegyű pasival volt már dolguk. Unom már, hogy azt mondják nem akarnak szexkapcsolatot, mégis voltak egyéjszakás kalandjaik, mert az illető pasik olyan jól néztek ki, hogy nem tudtak nekik ellenállni. Unom már, hogy a nő szinte a homlokára írja, hogy "perverzek kíméljenek", pedig a nő öltözködése már önmagában rengeteg perverzséget elárul a nőről.

Örülök, amkor a kínálat megtalálja a keresletet. Örülök, hogy nem voltam jó azoknak a nőknek, akiknél eddig próbálkoztam és meghagyják a lehetőséget nekem a jövőre nézve. Mennyi bugyutaságtól és szenvedéstől kíméltek meg engem!

2016. dec. 28. 08:34
 48/50 anonim ***** válasza:
32%
Egy nőnek azt sem szabad elhinni, amit kérdez, ha kapcsolatról van szó. "Ne haragudj, de most nem állok készen egy kapcsolatra" Aztán alig tellik el egy nap a "kedves" hölgy már kapcsolatban van. Ilyen hamar ki is heverte az előző szakítás okozta sérelmeket? Az igen!
2016. dec. 28. 08:46
 49/50 anonim ***** válasza:
A lepontozásokból ítélve egyes nők nem szeretnek találkozni az igazsággal: azzal, hogy a kérdezőéhez hasonló esetekben nem csak a bunkó férfiak a hibásak, hanem az a nő is, aki "véletlenül" mindig ilyenekbe botlik bele. Pedig szinte minden nő esetében lehetne találni az ismeretségi körükben olyan rendes, odafigyelő férfiakat, akik magányosak, csak ők "nem elég izgalmasak", "nem néznek ki elég jól" stb. Amúgy több nő is mondta már nekem, hogy az ismerőseik között sok a rendes, de magányos férfi. Vajon miért van ez? Vajon miért van az, hogy míg a bunkó, agresszív fickók sosem panaszkodhatnak amiatt, hogy nem kapnak nőt, és legalább egy-egy randiig eljutnak (ha nem tovább), addig a csendesebb, odafigyelő, udvarias srácok sokszor kifakadnak, hogy egyetlen nőnek sem kellenek?
2016. dec. 28. 10:22
 50/50 anonim ***** válasza:
Lepontoznak, persze, mert nem tetszik nekik az igazság, simán bemesélik,hogy ez nem így van,ahogy írjuk, csak az az érdekes, hogy nem egy vagy két ember tapasztalja ezt a saját bőrén, vagy akár a környezetében. Ott lett elk.va az egész világ, hogy az emberek már mindenből egy kib..ott veryenyt csinálnak. Kinek van több pénze,menőbb telefonja, barátja, barátnője, melyik kis 10-en éves lány fogja hamarabb elveszíteni a szűzességét, stb. Azok is 12 éves nincs, de a fél feneke kinnt van, meg riszálja az ember előtt.
2016. dec. 28. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!