Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi, aki képes úriemberként viselkedni egy nővel?

Figyelt kérdés

Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek, még talán a fenébe is kíván engem.

Léteznek még igazi férfiak? 25N

2016. dec. 27. 20:09
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
34%
#23: Egy kedves, udvarias férfi is lehet határozott és férfias, csak nem kell előre ítélkezni senkiről, amit sajnos nagyon sok nő megtesz. Meg sem ismerik igazán a másikat, csak annyit látnak, hogy udvarias, figyelmes a faszi, így máris unszimpatikus lesz a jó részüknek, mert biztosan csak nyaligép, meg a határozatlanságát akarja kompenzálni stb.
2016. dec. 27. 20:53
 32/50 anonim ***** válasza:
Végülis az én esetemben párkapcsolat szempontjából teljesen mindegy, hogy higy viselkedek egy nővel, így se úgy se érek el semmit. Persze segíteni továbbra is fogok az embereknek, ha úgy alakul, nemtől, kortól függetlenül. Ja de ha kihal a gepárd az emberek miatt, mert nekik ugye mindenhová be kell tenni a lábaikat, akkor viszont egy darab ember nem fog megállni előttem nemtől, kortól függetlenül.
2016. dec. 27. 20:54
 33/50 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Nagyon helyesnek is tartanak, és ezért mindig azt hiszik hogy úgyis csak szexet akarok stb.. a kapcsolatban pedig nem értékelik, csak a kívülálló nők. Sajnos. De létezünk! És jó olvasni h vannak olyan nők is akik értékelik a férfiasságot egy férfiban és azt keresik is.... már ha a férfiasságon a megjelenést, a kisugárzást, az együttérzést, egyenlőséget, romantikát, védelmet, társiasságot érted. Sajnos sokan a pénzt, a bulit stb.t értik az úriasság alatt nem pedig az egyént és stílust.

25f

2016. dec. 27. 20:55
 34/50 anonim ***** válasza:

33as vagyok: a kölcsönös tiszteletet kihagytam.

De sajnos sokan ezeket a dolgokat csak kihasználják bennünk.

25f

2016. dec. 27. 20:57
 35/50 anonim ***** válasza:
86%
#17: Na igen, előadják, hogy minden nő irigykedni fog rád és a leendő barátnődre, csak éppen senki nincs, aki a barátnőd lenne. És hogy miért? Csak mert. És mindig van valami kifogás, hogy miért nem. Persze néhányan hozzáteszik, hogy "csak add önmagad, majd téged is megszeret valaki", aztán érdekes módon mindenki csak így áll hozzád, és odébb rúgnak, mint egy focilabdát. Amúgy én is azt hittem, hogy elutasítás terén nem lehet újat tanulni, de párszor sikerült meglepniük a nőknek ("nem tudom az új számomat, de majd megmondom", "lesz egy kisebb műtétem szerdán vagy pénteken", "túl sok mindent tudsz rólam, így kínosan érezném magam egy találkozón" stb.).
2016. dec. 27. 21:01
 36/50 anonim ***** válasza:
82%
Én még a prostikkal is kedves vagyok :) Jól eltudok némelyikkel beszélgetni.:) Most mi a baj?:) A nők semmibe sem vesznek a fejem miatt, a hokizás unalmas hosszú távon, erőszakoskodni pedig nem fogok, az az egyik legalja dolog,amit férfi elkövethet, a szükségleteimet pedig ki kell elégítenem valahogy.
2016. dec. 27. 21:04
 37/50 anonim ***** válasza:
74%

Nem értem a gondotokat, en udvarias vagyok a nokkel megse koptattak le meg soha.

Amugy szerintem felesleges ide beszallni vitatkozni, foleg fergiak reszerol, mert a panaszkodas nem vonzo tulajdonsag.. A jellem az ami ferfiva teszi a ferfit, jo persze kilehet nevetni, mert meg csak 18 vagyok, de en ezt gondolom... Amugy egyil elottem szoli sracnak igaza van, aranykozeput, nem kell annyira karot nyelt udvarias viselkedes, meg nem is jo az minden szituacioban pld koncerten reszegek kozott hiaba vagy az, felse fogjak mit beszelsz.

18f

2016. dec. 27. 21:07
 38/50 anonim ***** válasza:
19%
37-es gondolom neked a fejed is rendben van külsőleg, ellentétben az enyémmel, nem véletlen, hogy vannak sikereid a nőknél.
2016. dec. 27. 21:20
 39/50 anonim ***** válasza:

Én sosem színészkedtem senki kedvéért, csak mert az illem ezt írja elő. Szarok a legtöbb szabályra, hagyományra, szokásra... viszont a lelkedbe látok, és nagyon mély érzéseket tudok átadni, akárhol, akármikor, de csak annak a nőnek, aki kivívja a tiszteletem, érdeklődésem, és képes értékelni. Sajnos olyan szinten utálom a buta embereket, hogyha a lány akivel ismerkedem, nem tud elvarázsolni az intelligenciájával, humorával, szépen megfogalmazott mondandójával, onnantól kezdve teljesen érdektelen marad számomra.

A szexet pedig nem megkapni kell, mint valami jutalom falatot. Soha az életben nem lennék együtt olyan nővel, akitől kapom a szexet, mint valami ajándékot. Ez már régen rossz.

Ha egy nővel mindenki bunkó, lekezelő, arról ő maga tehet leginkább.

Egy igazi nő mellett még a legsuttyóbb, legprimitívebb bunkó paraszt is próbálja a legszebb oldalát mutatni, mert leégne a pofája, ha ez nem sikerülne. Az igazi nő kivívja a tiszteletet a puszta jelenlétével is. Senki véletlenül sem akarja rossz színben feltűntetni magát előtte.

2016. dec. 27. 21:24
 40/50 anonim ***** válasza:
Nekem is rendben van a fejem. Majd idővel kijön. A 20as években. Sokszor szerettem volna normális kapcsolatot de féltek összejönni velem, mert túl jó vagyok stb szöveggel jöttek... ezért sokszor kalandozás maradt csak, de akkor is egyenes maradtam :) soha nem hazudtam nekik. Normális kapcsolatra vágytam. Volt egy kilenc hónapos egy kettő és egy másfél éves kapcsolatom, de mindegyiknél megszívtam. Az egyik egy kis köcsöggel, a másik egy majdnem 40 éves drogos gazdaggal csalt meg, a legutóbbi pedig csak szimplán rájött h túl fiatal egy érett kapcsolathoz ezért elég gázul viselkedett ugyh ott hagytam.
2016. dec. 27. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!