Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi, aki képes úriemberként viselkedni egy nővel?
Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek, még talán a fenébe is kíván engem.
Léteznek még igazi férfiak? 25N
Én is ilyen vagyok. Nagyon helyesnek is tartanak, és ezért mindig azt hiszik hogy úgyis csak szexet akarok stb.. a kapcsolatban pedig nem értékelik, csak a kívülálló nők. Sajnos. De létezünk! És jó olvasni h vannak olyan nők is akik értékelik a férfiasságot egy férfiban és azt keresik is.... már ha a férfiasságon a megjelenést, a kisugárzást, az együttérzést, egyenlőséget, romantikát, védelmet, társiasságot érted. Sajnos sokan a pénzt, a bulit stb.t értik az úriasság alatt nem pedig az egyént és stílust.
25f
33as vagyok: a kölcsönös tiszteletet kihagytam.
De sajnos sokan ezeket a dolgokat csak kihasználják bennünk.
25f
Nem értem a gondotokat, en udvarias vagyok a nokkel megse koptattak le meg soha.
Amugy szerintem felesleges ide beszallni vitatkozni, foleg fergiak reszerol, mert a panaszkodas nem vonzo tulajdonsag.. A jellem az ami ferfiva teszi a ferfit, jo persze kilehet nevetni, mert meg csak 18 vagyok, de en ezt gondolom... Amugy egyil elottem szoli sracnak igaza van, aranykozeput, nem kell annyira karot nyelt udvarias viselkedes, meg nem is jo az minden szituacioban pld koncerten reszegek kozott hiaba vagy az, felse fogjak mit beszelsz.
18f
Én sosem színészkedtem senki kedvéért, csak mert az illem ezt írja elő. Szarok a legtöbb szabályra, hagyományra, szokásra... viszont a lelkedbe látok, és nagyon mély érzéseket tudok átadni, akárhol, akármikor, de csak annak a nőnek, aki kivívja a tiszteletem, érdeklődésem, és képes értékelni. Sajnos olyan szinten utálom a buta embereket, hogyha a lány akivel ismerkedem, nem tud elvarázsolni az intelligenciájával, humorával, szépen megfogalmazott mondandójával, onnantól kezdve teljesen érdektelen marad számomra.
A szexet pedig nem megkapni kell, mint valami jutalom falatot. Soha az életben nem lennék együtt olyan nővel, akitől kapom a szexet, mint valami ajándékot. Ez már régen rossz.
Ha egy nővel mindenki bunkó, lekezelő, arról ő maga tehet leginkább.
Egy igazi nő mellett még a legsuttyóbb, legprimitívebb bunkó paraszt is próbálja a legszebb oldalát mutatni, mert leégne a pofája, ha ez nem sikerülne. Az igazi nő kivívja a tiszteletet a puszta jelenlétével is. Senki véletlenül sem akarja rossz színben feltűntetni magát előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!