Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi, aki képes úriemberként viselkedni egy nővel?
Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek, még talán a fenébe is kíván engem.
Léteznek még igazi férfiak? 25N
Igen, léteznek, érdekes velem a többség úgy viselkedik.
(az én véleményem, hogy csak azt kezelnek le, akit le lehet vagy nem rászolgál.)
"Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába" Karinthy
25N
Az a baj h csak keresitek és akkor is keresitek ha ott van előttetek, sőt át is néztek az ilyen férfin mint az üvegen...
Nem szeretem magam fényezni, de ha valakit kedvelek akkor úgy gondolom nem a tahó kategóriába tartozok, hanem abba a kategóriába aki nem szégyell egy szál rózsával odaállítani a randira, a kabátot le esetleg felsegíteni az ajtót kinyitni bezárni...
Az ismerkedéskor nem a mihamarabbi szex hajt hanem h minél jobban megismerjük egymást...
Próbálok egy biztos pont lenni a nő életében akire ha kell támaszkodhat, ha kell akkor gyengédséget kap.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!