Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan férfi, aki képes úriemberként viselkedni egy nővel?
Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek, még talán a fenébe is kíván engem.
Léteznek még igazi férfiak? 25N
"Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek"
xD
Ez mi? :D Tényleg? :D
A párom ilyen, de előtte jó sok tuskóval kellett másfél évig randiznom, és volt pár olyan évem huszonévesen, hogy évekig nem volt senkim, mert mindenki csak szexelni akart vagy bunkó volt.
Lesegíti a kabátot, aztán meg fel, előre enged, bókol,törődik velem, ha szeretetéhségem van, akkor átölel, de amúgy ő is bújós.
Tegnap volt olyan, hogy félhomályban kicsit ijedtebb képet vágtam és valahogy megmerevedtem (azt hittem, ő nem veszi észre ilyen sötétben). Igazából csak elgondolkodtam egy szomorú dolgon, de ő rögtön kérdezte, hogy mi a bajom?
Szóval vannak ilyenek, csak keresni kell nagyon őket, akár több éven keresztül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!