Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan férfi, aki képes úriemberként viselkedni egy nővel?

Figyelt kérdés

Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek, még talán a fenébe is kíván engem.

Léteznek még igazi férfiak? 25N

2016. dec. 27. 20:09
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
90%
Úriemberként bárki tud, csak az a kérdés, hogy valóban az e? ;)
2016. dec. 27. 20:27
 12/50 anonim ***** válasza:
5-ös! Ez jó idézet, tetszik :)
 13/50 anonim ***** válasza:
Persze, ha megérdemli. #5 tetszett az idézet
 14/50 anonim ***** válasza:
84%
Vagyunk még, csak rendszerint megkapjuk a "nem érzek irántad semmit, de biztosan te is találsz valakit egyszer" kezdetű semmitmondó elutasítást. Nem én vagyok a legbátrabb és legnagyobb önbizalommal bíró férfiember a világon, ez tény, de szoktam kezdeményezni, igyekszem kimutatni az érdeklődésemet, lehet velem beszélgetni (ha a másik fél is hajlandó valóban értelmes félként közreműködni a kommunikációban, nem pedig azt várja el, hogy udvari bolondként szórakoztassam), nem is szokásom kapásból nyomulni, így általában meg is van ennek az "eredménye", a nagy semmi. És mindezt úgy, hogy "hétköznapi" lányokkal szoktam ismerkedni, és egyáltalán nincsenek az egekben az igényeim. Azt meg már csak halkan teszem hozzá, hogy sajnos egyre kevesebb az olyan nő is, aki valóban nőként tud viselkedni, megbecsüli önmagát és a másik embert, és megérdemli, hogy egy férfi úriemberként viselkedjen vele. Amikor pl. huszonéves egyetemista lányokat hallok trágárul beszélni, és azt tartják jó poénnak, hogy előző este mennyit hánytak részegen, vagy amikor vadidegenekkel mennek fel szobára egy-egy buliból, nos, akkor magamban el szoktam gondolkodni azon, hogy ők vajon miért is érdemelnék meg azt, hogy úriemberként viselkedjen velük bárki is, és hogy ők ezért cserébe vajon mit tudnak adni.
2016. dec. 27. 20:29
 15/50 anonim ***** válasza:
88%
Persze, hogy léteznek. Itt vagyok mindjárt én, akinek az esze egy nő társaságában egyáltalán nem a szexen jár, hanem, hogy először is jól megismerje a másikat. Más kérdés, hogy a valóságban amúgy rám sem hederítenél, mert feltételezem (sőt 100%-ig biztos vagyok benne), hogy abszolút nem azt az ideált testesítem meg, amire vágysz. :)
2016. dec. 27. 20:30
 16/50 anonim ***** válasza:
68%

"Unom már, hogy rengeteg férfi bunkó, lekezelő és ha nem kapja meg azonnal a szexet úgy viselkedik mint egy hisztis kisgyerek"

xD

Ez mi? :D Tényleg? :D

2016. dec. 27. 20:32
 17/50 anonim ***** válasza:
59%
Meg eddig azt tapasztaltam, hogy engem,mint egy "nagyon rendes kedves srácot, akinek majd irigyelni fogják a barátnőjét" olyan szépen elküldtek, hogy abban hiba nem volt, aztán kikötött a lányka valami balhés suttyó mellett, az aztán biztos udvarias volt vele, vagy írhatnám azt is, hogy velük, mert párszor már tapasztaltam ilyen esetet. Úgyhogy én 2012-től egy betűt nem írtam egy nőnek semkomoly ismerkedési szándékkal. Minek? Már ismerem az összes betanult lekoptató szöveget, még csak újat sem tudnának mondani :)
2016. dec. 27. 20:35
 18/50 anonim ***** válasza:
90%

A párom ilyen, de előtte jó sok tuskóval kellett másfél évig randiznom, és volt pár olyan évem huszonévesen, hogy évekig nem volt senkim, mert mindenki csak szexelni akart vagy bunkó volt.

Lesegíti a kabátot, aztán meg fel, előre enged, bókol,törődik velem, ha szeretetéhségem van, akkor átölel, de amúgy ő is bújós.

Tegnap volt olyan, hogy félhomályban kicsit ijedtebb képet vágtam és valahogy megmerevedtem (azt hittem, ő nem veszi észre ilyen sötétben). Igazából csak elgondolkodtam egy szomorú dolgon, de ő rögtön kérdezte, hogy mi a bajom?

Szóval vannak ilyenek, csak keresni kell nagyon őket, akár több éven keresztül is.

2016. dec. 27. 20:35
 19/50 anonim ***** válasza:
74%
Van, de valamiért sokkal gyanakvóbbak velem szemben a nők. Mintha fura ufó lennék... Természetesen nulla siker. 25F
2016. dec. 27. 20:36
 20/50 anonim ***** válasza:
(Érdekes módon ugyanazokat tapasztalom, mint a 18-as...)
2016. dec. 27. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!