Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja a nők többsége, hogy a férfi kezdeményezzen?
"Azért mert aki ezt gondolja annak valószínüleg volt már rossz tapasztalata evvel kapcsolatban (ha ő kezdeményezett, ribinek nézte a pasi) ."
Ennek alapján nyilván egyetértesz azzal, hogy akinek férfiként vannak negatív tapasztalatai ugyanilyen téren, az szintén nem kezdeményez.
"Nem lehet melletetek biztonságban érezni magunkat, sem hercrgnőnek... "
Aki hercegnőnek akarja érezni magát, az menjen vissza az óvodába.
"Ez mindkét irányba jogokkal és kötelezettségekkel is együtt jár."
Nekem úgy tűnik, mintha mindenki akarná az "új" jogokat, de amikor a kötelezettségekre kerül a sor, akkor már azt mondja, hogy de nem, mert az evolúció így meg úgy, meg régen ez nem volt...
"Szóval a nők azt várják el, hogy az általuk leadott metakommunikációs jelekre a férfi megfelelően reagáljon. Nem pedig azt, hogy kezdeményezzen."
Metakommunikációs jelekre metakommunikációs jelekkel kell válaszolni. Vagy sehogy.
Ez egy oda-vissza interaktív játék...
A te kérdésed igazából az, hogy miért nem térdelnek be a nők egy agyalós kis srác elé?
Miért tennék?
Ilyenkor jut eszembe Elvira mondata a Munkaügyekből:
"Sok haj van még a fejeden ahhoz, hogy férfi legyél!"
Aki ennyire nyüzüge, hogy a nőtől várja az udvarlást, annak még nem kell párkapcsolat.
Nálam az egyenlőség szó azt jelenti, hogy nemtől függetlenül pontosan egyenlőek mindenben az emberek...
Ha a nő aki kezdeményezett,és "ribinek" titulálták,és elment a kedve tőle ez által. Rendben van,de akkor ha egy férfit visszautasítanak,és elmegy a kedve az egésztől,akkor azt is tekintsétek jogosnak. Hiszen ugyanaz történik.
Menjetek el nyugodtan nyugatabbra,pl. Hollandia. Nézzétek meg hány olyan eset van,ahol a nőket előreengedik az ajtóban,vagy a nő a férfitól elvárja a randin,hogy fizessen, stb. lehetne sorolni.
Közelít a 0-hoz,pontosan azért,mert ott valóban egyenlőség van,és a férfiak és nők is megegyeztek hogy valóban minden ember egyenlő.
Tesóm nőként kiment oda,és konkrétan az ajtóban fellökték a srácok szinte az egyetemen, mert ott őt is pontosan olyan emberként kezelték,mint bárki mást.
Ez a valódi egyenlőség.
Ha pedig szerepek vannak szerintetek nemek szerint, akkor ha a férfiak dolga a kezdeményezés,ami valljuk be nagyon nagy szerep,és ki van téve nagyon sok megaláztatásnak,kockázatnak.... akkor mi a nők szerepe?
Én is kezdeményeztem már párszor és kivétel nélkül megkaptam a rácsodálkozást, volt hogy a számonkérést is emiatt. Egyikből sem lett semmi.
Pedig csak sima beszélgetést, ismerkedést kezdeményeztem.
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!