Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az felmenti a nőt a cselekvés alól, az a mondás hogy Háát a férfi kezdeményezzen, férfi dolga?
Szerintem borzasztó ez a tudat közhiedelem, vagyis ez inkább már utócsengés. Sok nőtől hallani hogy mindig mindenből arra hivatkoznak, azzal vágják ki magukat felelősségek alól, dolgok alól hogy "háát azt a férfi csinálja, az a férfi dolga...stb
Ezért kényelmesedett el sok nő? ennyivel felmentik magukat egy helyzetből? Aztán meg részükről meg ugye jön a pofára esés.. hogy a hapsik már nem nyomulnak, és Jajj nem tudják hogy kezdeményezzenek.. mit csináljanak a helyzettel..
sztem a kezdeményezés nem függ attól h vki milyen nemű. De most komolyan, te hagynád h a csaj hívjon el randira? :DDD gondolj már bele :D
F
már nem azért, de a ti férfiúi hiúságotoknak nem esik jobban, ha ti mentek oda egy csajhoz és ti kezdeményeztek? mert akkor elmondhatjátok büszkén, hogy igen, én tettem meg az első lépést.
az, hogy néz már ki, hogy egy csaj odamegy, és leszólít titeket és úgymond elhív titeket randizni?! lehet, hogy maradi vagyok, de ez a lányos változat szerintem egy kicsit szánalmas.
tudom, manapság már a nemek felcserélődnek, több kérdést is olvasok itt, hogy pasik női kiegészítőket vesznek maguknak, csajok meg férfi cipőt pl.
ez is elég szánalmas.
a nők csak leadják a jelet, hogy indulhattok, de azt a bizonyos első lépést nektek kell megtenni.
ez nem felelősség hárítás, szimplán ennek így van rendjén.
ti vagytok a vadászok, mi meg a zsákmány, csúnya szóval!
"és ha 500x elküldenek a francba azt minek lehet nevezni"
azt ennek lehet nevezni:
esélyt adtál annak, hogy új kapcsolatot létesíts mással, nem adtad fel a próbálkozást, küzdesz, még akkor is, ha pofára ejtenek
viszont tuti lesz olyan eset, mikor nem küldenek el, és akkor bezzeg azt fogod mondani, hogy de jó, hogy nem adtad fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!