Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várja a nők többsége, hogy a férfi kezdeményezzen?
Azért mert aki ezt gondolja annak valószínüleg volt már rossz tapasztalata evvel kapcsolatban (ha ő kezdeményezett, ribinek nézte a pasi) .
Én is jártam már így és teljesen meg volt a pasi rökönyödve, hogy odamentem hozzá és utaltam rá, hogy jóképünek tartom, megihatnánk egy kv-t a büfében, ha van ideje... :)
Később kifejtette, hogy amikor odamentem hozzá neki ez közönséges volt ez a közvetlenség, pedig semmi olyat nem mondtam azon felül amit ide is írtam ... (nem is jöttünk össze, megmaradtunk köszönőviszonyban) :) Na van, aki zsinorban kifogja az ilyeneket és elmegy a kedve a kezdeményezéstől.
Mert ti vagytok a tökös férfiak, elméletben.
Olvass bioszkönyveket a párválasztás evolúciójáról!!
Vagy akkor a gatyát is mi hordjuk? De az meg sérti az egótokat. :D
5.: ők már rég nem hordanak gatyát, maximum pelust, amit anyuka mindig kicserél tisztára.
Nem értem, mi történik mostanában a férfiakkal :.
Mert a nők melléből jön a tej, ami a gyereket táplálja, nem a férfiakéból.
Egyik ismerősömtől hallottam, hogy a Bibliában meg van írva, hogy a pasik el fognak nőiesedni, a nők pedig el fognak férfiasodni.
És ez sajnos így van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!