Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak még manapság is ilyen maradi nők, akik elvárják hogy a férfi kezdeményezzen?
Lehet 1920-as években még a férfi kezdeményezett, de szerencsére manapság már nem így van. Nálam eddig minden barátnőm nálam kezdeményezett.
Most van egy lány, akivel neten ár fél éve minden nap beszélünk, de nem hív randira semmi..... hogy lehet még ilyen régimódi nők... én viszont biztos nem fogok kezdeményezni, mert szerencsére ez már sokszor a nő dolga...
Kamu.
Egyébként nem értem, hogy egyeseknek miért jó, ha kamu, ill provokatív kérdést ír ki, annyira szánalmas.
Gondolom a kérdező is tisztában van vele, hogy a férfi és nő is kezdeményezhet, olyan nincs, hogy csak az egyik.
Bár...a szegényes életet kompenzálni kell.
1920-ban a szülők mondták meg kivel házasodhatsz össze!
Nem akarnék olyan pasit,aki helyett nekem kell megoldanom mindent!
Miért várod el,hogy egy nő kezdeményezzen és ő hívjon randira?? Mi vagy te,ratyifiú? Az a "férfi",aki nem.képes egy nőt randira hívni,hanem elvárja,hogy őt hívják,az élet más területein is csak elvár mindent, kuka-kategória!
Nincs is annál szánalmasabb mint mikor a nő kezdeményez!
figyelj, ha te akarsz a papucs lenni a kapcsolatban akkor várjál olyan lányra aki kezdeményez nálad.
Ha kicsit tökös vagy (legalább egy nagyon picit), akkor nem ugrálsz itt és egyszerűen kezdeményezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!