Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak még manapság is ilyen maradi nők, akik elvárják hogy a férfi kezdeményezzen?
Lehet 1920-as években még a férfi kezdeményezett, de szerencsére manapság már nem így van. Nálam eddig minden barátnőm nálam kezdeményezett.
Most van egy lány, akivel neten ár fél éve minden nap beszélünk, de nem hív randira semmi..... hogy lehet még ilyen régimódi nők... én viszont biztos nem fogok kezdeményezni, mert szerencsére ez már sokszor a nő dolga...
Szerintem nincs olyan, h a nő dolga meg a ffi dolga.
Teljesen mindegy, h ki kezdeményez.
Nálam a hangsúly mindig a balance-on volt. Hogy az meglegyen, a többi nem számít.
38 N
A no kuldi az uzenetet tetszik a him
A him ezt veszi szabad a palya udvarolhat.
Ez biologia
Szóval az egyenjogúságot kiharcolják maguknak, de amikor ilyenre terelődik a téma, akkor ugye jön az indok nélküli "az a férfi dolga" kategória. :)
De mondjuk hogy rendben,és akkor mi a "nők dolga"?
Várni a seggükön,és unott fapofát vágni,vagy a telefonjukat nyomkodni amiből fel sem néznek?
Hányszor hallottam már azt,hogy lehet tetszettem xy csajnak,csak nem mutatta ki,mert ő a nő... És én így néztem mondom ez mi,ha nem is tudok arról hogy létezik,és mondjuk tetszem neki,akkor honnan találjam ki ezt?
Gondolatolvasó még nem vagyok...
Azért nem kezdeményezek, mert élvezem a játékot. Élvezem, hogy nő vagyok egy kapcsolatban, akit a férfi a hatalmába kerít és elvarázsol. Ezt meggyőződésem, hogy a férfi is élvezi.
Ez nem kényelem, vagy bátortalanság, ez élvezet és játék, ha úgy tetszik.
Fontos egy kapcsolatban, hogy a férfi erős legyen, domináns. Ezt ne a külsőre értsd, hanem jellemre.
És ez távolról sem azt jelenti, hogy például én passzív vagyok. Ez kétoldalú dolog, nem egyoldalú. Megkapja tőlem azokat a reakciókat, amiből erőt és bátorságot gyűjthet.
Nem értem mi ezzel a probléma. Sok férfi egyáltalán nem szereti, ha a nő veszi át ezt a szerepet, amit fent írtam.
Istenem mennyi vernyákoló hülye van itt. hagyjátok már ezt a liberális meg egyenjogúság dumát. Ennek mi köze hozzá? Semmi. Egyszerűen egy valódi férfi nem egy kis nebáncsvirág akit tutujgatni kell meg körbe udvarolgatni.Virágot ne vigyen a nő esetleg? Vagy te erre vágysz? :D Hát akkor szép kis "férfi" vagy.
Jah de ha házimunkáról van szó, főzésről vasalásról gyerek gondozásról akkor az ilyen picsogó mind mélyen hallgat, mert az bezzeg már a nő dolga.
16-os.
Képzeld el,ha egyenjogúságról van szó, én azt minden szempontból értem.Igen,házimunkát is itthon szó nélkül megcsinálom bármikor amikor kell. De idegesít is,ha nagy kosz van,így aztán ha észreveszem, már meg is csinálom. :)
Ettől még tartom az álláspontom,és ha már harcolnak a nők az egyenjogúságért,akkor ez is bizony benne van. Pontosan ugyanannyi joguk van nekik is kezdeményezni,mint bárki másnak,nemtől függetlenül.
De ha a nemi szerepekre fogjátok a dolgot,akkor a férfi dolga a kezdeményezés,ezt idáig értem. De akkor mi a nő dolga?
25/F
Nagy kegyesen viszonozni vagy reagálni, de az első hiba után elhajtani a fickot es korbesirni a vilagot ugy beallitva hogy a ferfi luzer vagy disznó (hibától függően) es persze minden a férfi hibája, mert “ő csak a nő“ és így nem tehet semmiről...
18#
Mi a nő dolga?
Bátorítani a pasit,hogy van értelme próbalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!