Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak még manapság is ilyen maradi nők, akik elvárják hogy a férfi kezdeményezzen?
Lehet 1920-as években még a férfi kezdeményezett, de szerencsére manapság már nem így van. Nálam eddig minden barátnőm nálam kezdeményezett.
Most van egy lány, akivel neten ár fél éve minden nap beszélünk, de nem hív randira semmi..... hogy lehet még ilyen régimódi nők... én viszont biztos nem fogok kezdeményezni, mert szerencsére ez már sokszor a nő dolga...
Utolsó ki beszél itt felelősségről? Minek a felelősségéről beszélsz egyáltalán? Mert én csupán arról hogy adott egy srác akinek tetszik egy csaj és nem akar még egy üzenetet sem írni neki, mert egyenjogúság van :D Komolyan szedjétek már össze a golyóitokat, már ha van olyan.
A kapcsolaton belüli felelősség természetesen közös. nem csak a férfi vagy nem csak a nő tud elrontani valamit. Ha ott bibi van lehetnek felelősek közösen is.
De mint írtam itt nem is erről volt szó eleve, hanem arról, hogy rengeteg pasi olyan kényes lett mint valami kislány. Nem tudom mi lesz még itt, majd a férfiak fognak szülni ha a tudomány lehetővé teszi, a nők meg védik a hazát ha ne adj' Isten arra kerül a sor vagy mi? Írtam korábban ezek nem olyan dolgok mint kiporszívózni. Aki nem érzi át így a súlyát a mondandómnak azt sajnálom.
Olyasmire gondolok amúgy, hogy a nő bármikor kihátrálhat és a férfi fejéhez vághatja azt a jokernek szánt dumát, hogy "csak te erőlteted" (mikor addig tök jól elvoltak, csak a férfi mondjuk nem volt tökéletes vagy hibázott egyet) és akkor már úgy van beállítva, hogy a gonosz férfi nyomult, mert mekkora disznó biztos csak szexet akart, fúj. És ő csak "belement", de hát mégiscsak az áldozata lett, mert "ő mindig kifogja" (szokásos joker-duma)
Kerdezo tampon vagy libress mert nehez napjaud vannak ugy latom
Toketlen vagy
A ferfi attol ferfi hogy felelosseget vallal iranyit bekit kezdemenyez ov es ved.
ÉS homlokával állítja meg dárdát, és szögesdróttal törli ki szarás után, mer' ő macsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!