Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesebb, kevésbé harsányabb férfiak szerintetek hogyan tudnának érvényesülni, ha folyton "elhappolják" a nőket a tolakodó típusú szófosó szépfiúk?
Magam vagyok elég sokszor az elszenvedője. Legutóbb is teljesen normálisan beszélgettem egy vadonatúj kolléganővel, röhögcséltünk, poénkodtunk, rendkívül sokat beszélt, s így magam is ki tudtam teljesedni, végigcsicseregtük szinte az egész napot.
Mivel még első napja volt a cégnél, nem volt semmi konkrét feladata, a főnökünk sem volt bent a műtétje miatt, nekem meg pont egy semmittevős, laza napom volt az irodában, mert már készen vagyok idénre, szeretek előre dolgozni, hogy később ne szakadjak bele a munkába.
Aztán bejött hozzánk a másik üzemből a jóképű, szószátyár csoportvezető, tudjátok az a mindig fecsegős, erélyes, mások szavába vágó, másokat túlharsogó típusú ember, és azonnal le vette a lábáról az új munkatársnőt.
És általában mindig ezzel találom szemben magam. Elkezdődik valami egy ismeretlen lánnyal, suliban, tanfolyamon, munkahelyen, bárhol (még ha csak egy nyamvadt, ártatlan beszélgetés is), jönnek a "nyomulós" hapsik és totálisan szétrombolnak mindent, amit addig lassacskán felépítettem.
Legalábbis tényszerűen nyugtázom, hogy sokkal jobbak nálam beszédben, kiállásban, amiken nekem évek alatt sem sikerült változtatni, mert alapból sem voltam soha a feltűnési viszketegségben szenvedő férfi. A "konkurenciával" szemben viszont rendre elbukok.
Értitek, ez csak egy sima első napos ismerkedésszerűség volt, még csak nem is kapcsolat céljából történő ismerkedés és a lány szemében én máris vesztésre állok egy atompasival szemben, máris kudarc ér, mert egy nálam jobb férfi konkrétan eltaposott.
Változzak meg? Most komolyan ez lenne a helyes út? Szólogassak be mindenkinek? Piszkálódjak, szurkálódjak, hogy észre legyek véve? Ez nekem nem menne, képtelen lennék felhúzni a harsányság hamis maszkját magamra, mert az nem én lennék.
Amíg valaki lúzernek gondolja magát, és nem úgy gondol magára, hogy aza nő lehet szerencsés, akivel végül járni fog persze hogy mindig ez lesz a vége...
Nem a "kimenetel", hanem ahogy értékeled, mintha folyamatos harcok mennének a felszín alatt, miközben a csóri nő csak próbál beilleszkedni a munkahelyre.
19:
Te most fiú vagy, vagy pedig lány? 99%-ban a fiú szokta elhívni a lányt, a lány pedig igent vagy nemet mond.
Egy férfi már kb öt másodperc nézés után tudja hogy vonzódik-e vagy sem és legalább elmenne-e a lánnyal randizni.
20:
Viszont viszonylag sok ember tényleg a munkahelyéről talál párt magának. Főleg olyanok közül néhányan, akik nem igazán ismernek más helyeket ismerkedésre.
21:
Amit leírtál abból az jutott eszembe hogy te ártatlanul haverkodtál, lazultál, ismerkedtél, de a férfi akivel kapcsolatod lett, már az elején tudta két másodperc után hogy minimum zsákolna veled, de akár össze is jönne.
Felőlem tudja/gondolja, ha akarja, csak ne éreztesse minimum fél évig. :D
24:
Ezért jó ha te ilyen vagy és nem illetek össze akkor a férfi nyugodtan mehet tovább más lánnyal ismerkedni, aki viszont nyitottabb. Próbálkozgatni kell (férfiként) aztán majd lesz valami. Rám is írták néhány hozzászólással korábban hogy fú, biztos mekkora nőcsábász vagyok. Miközben a legtöbb ismerkedésem nem sikerül. A férfi aki próbálkozik, a nő aki fogadja a próbálkozásokat. Ha nem illünk össze, akkor továbblépek gond nélkül. Ez így jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!