Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendesebb, kevésbé harsánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabb kérdése:

A csendesebb, kevésbé harsányabb férfiak szerintetek hogyan tudnának érvényesülni, ha folyton "elhappolják" a nőket a tolakodó típusú szófosó szépfiúk?

Figyelt kérdés

Magam vagyok elég sokszor az elszenvedője. Legutóbb is teljesen normálisan beszélgettem egy vadonatúj kolléganővel, röhögcséltünk, poénkodtunk, rendkívül sokat beszélt, s így magam is ki tudtam teljesedni, végigcsicseregtük szinte az egész napot.

Mivel még első napja volt a cégnél, nem volt semmi konkrét feladata, a főnökünk sem volt bent a műtétje miatt, nekem meg pont egy semmittevős, laza napom volt az irodában, mert már készen vagyok idénre, szeretek előre dolgozni, hogy később ne szakadjak bele a munkába.

Aztán bejött hozzánk a másik üzemből a jóképű, szószátyár csoportvezető, tudjátok az a mindig fecsegős, erélyes, mások szavába vágó, másokat túlharsogó típusú ember, és azonnal le vette a lábáról az új munkatársnőt.

És általában mindig ezzel találom szemben magam. Elkezdődik valami egy ismeretlen lánnyal, suliban, tanfolyamon, munkahelyen, bárhol (még ha csak egy nyamvadt, ártatlan beszélgetés is), jönnek a "nyomulós" hapsik és totálisan szétrombolnak mindent, amit addig lassacskán felépítettem.

Legalábbis tényszerűen nyugtázom, hogy sokkal jobbak nálam beszédben, kiállásban, amiken nekem évek alatt sem sikerült változtatni, mert alapból sem voltam soha a feltűnési viszketegségben szenvedő férfi. A "konkurenciával" szemben viszont rendre elbukok.

Értitek, ez csak egy sima első napos ismerkedésszerűség volt, még csak nem is kapcsolat céljából történő ismerkedés és a lány szemében én máris vesztésre állok egy atompasival szemben, máris kudarc ér, mert egy nálam jobb férfi konkrétan eltaposott.

Változzak meg? Most komolyan ez lenne a helyes út? Szólogassak be mindenkinek? Piszkálódjak, szurkálódjak, hogy észre legyek véve? Ez nekem nem menne, képtelen lennék felhúzni a harsányság hamis maszkját magamra, mert az nem én lennék.

2016. dec. 20. 19:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én pont, hogy az ilyen nagydumás menőcsávókat kerülöm, és eddig minden kapcsolatom olyan laza, haverkodós ismerkedéssel indult, mint amit te is leírtál. Gondolom a nőtől függ, hogy neki mi a szimpatikusabb.
2016. dec. 21. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:

Amíg valaki lúzernek gondolja magát, és nem úgy gondol magára, hogy aza nő lehet szerencsés, akivel végül járni fog persze hogy mindig ez lesz a vége...

Nem a "kimenetel", hanem ahogy értékeled, mintha folyamatos harcok mennének a felszín alatt, miközben a csóri nő csak próbál beilleszkedni a munkahelyre.

2016. dec. 21. 13:39
 23/25 anonim ***** válasza:

19:

Te most fiú vagy, vagy pedig lány? 99%-ban a fiú szokta elhívni a lányt, a lány pedig igent vagy nemet mond.

Egy férfi már kb öt másodperc nézés után tudja hogy vonzódik-e vagy sem és legalább elmenne-e a lánnyal randizni.

20:

Viszont viszonylag sok ember tényleg a munkahelyéről talál párt magának. Főleg olyanok közül néhányan, akik nem igazán ismernek más helyeket ismerkedésre.

21:

Amit leírtál abból az jutott eszembe hogy te ártatlanul haverkodtál, lazultál, ismerkedtél, de a férfi akivel kapcsolatod lett, már az elején tudta két másodperc után hogy minimum zsákolna veled, de akár össze is jönne.

2016. dec. 21. 14:23
 24/25 anonim ***** válasza:

Felőlem tudja/gondolja, ha akarja, csak ne éreztesse minimum fél évig. :D

2016. dec. 21. 14:58
 25/25 anonim ***** válasza:

24:

Ezért jó ha te ilyen vagy és nem illetek össze akkor a férfi nyugodtan mehet tovább más lánnyal ismerkedni, aki viszont nyitottabb. Próbálkozgatni kell (férfiként) aztán majd lesz valami. Rám is írták néhány hozzászólással korábban hogy fú, biztos mekkora nőcsábász vagyok. Miközben a legtöbb ismerkedésem nem sikerül. A férfi aki próbálkozik, a nő aki fogadja a próbálkozásokat. Ha nem illünk össze, akkor továbblépek gond nélkül. Ez így jó.

2016. dec. 21. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!