Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csendesebb, kevésbé harsánya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabb kérdése:

A csendesebb, kevésbé harsányabb férfiak szerintetek hogyan tudnának érvényesülni, ha folyton "elhappolják" a nőket a tolakodó típusú szófosó szépfiúk?

Figyelt kérdés

Magam vagyok elég sokszor az elszenvedője. Legutóbb is teljesen normálisan beszélgettem egy vadonatúj kolléganővel, röhögcséltünk, poénkodtunk, rendkívül sokat beszélt, s így magam is ki tudtam teljesedni, végigcsicseregtük szinte az egész napot.

Mivel még első napja volt a cégnél, nem volt semmi konkrét feladata, a főnökünk sem volt bent a műtétje miatt, nekem meg pont egy semmittevős, laza napom volt az irodában, mert már készen vagyok idénre, szeretek előre dolgozni, hogy később ne szakadjak bele a munkába.

Aztán bejött hozzánk a másik üzemből a jóképű, szószátyár csoportvezető, tudjátok az a mindig fecsegős, erélyes, mások szavába vágó, másokat túlharsogó típusú ember, és azonnal le vette a lábáról az új munkatársnőt.

És általában mindig ezzel találom szemben magam. Elkezdődik valami egy ismeretlen lánnyal, suliban, tanfolyamon, munkahelyen, bárhol (még ha csak egy nyamvadt, ártatlan beszélgetés is), jönnek a "nyomulós" hapsik és totálisan szétrombolnak mindent, amit addig lassacskán felépítettem.

Legalábbis tényszerűen nyugtázom, hogy sokkal jobbak nálam beszédben, kiállásban, amiken nekem évek alatt sem sikerült változtatni, mert alapból sem voltam soha a feltűnési viszketegségben szenvedő férfi. A "konkurenciával" szemben viszont rendre elbukok.

Értitek, ez csak egy sima első napos ismerkedésszerűség volt, még csak nem is kapcsolat céljából történő ismerkedés és a lány szemében én máris vesztésre állok egy atompasival szemben, máris kudarc ér, mert egy nálam jobb férfi konkrétan eltaposott.

Változzak meg? Most komolyan ez lenne a helyes út? Szólogassak be mindenkinek? Piszkálódjak, szurkálódjak, hogy észre legyek véve? Ez nekem nem menne, képtelen lennék felhúzni a harsányság hamis maszkját magamra, mert az nem én lennék.

2016. dec. 20. 19:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

9:

Rendben, de most munkahelyről van szó, csak azért javítom ki magam. Ha olyan helyen találkozol valakivel, hogy utána esélyesen sosem látod többet, akkor arra vonatkozott a randi kérés.

A kérdezővel inkább ott a gond, hogy egész nap "csicsergett" a csajjal és valószínűleg annyira kis óvatosan csinált mindent, hogy a csajban fel sem merült, hogy bejön a srácnak és az akarna tőle akár csak később is valamit. Érted már?

Jó, a munkatárs nem hajt rád egyből. De azért ha látod rajta hogy bejössz neki, az nem árt. Legyen akkor mondjuk egy-két hétnyi ismerkedési idő így munkatársként, mire elhív téged randira. Így már jobb?

Arról nem is beszélve, hogy abba is képzeld már bele magad, hogy valaki mennyire vesz téged le a lábadról.

Ha első látásra érzel valami melegséget és nagyon jó érzést a másikkal kapcsolatban, akkor lehet néhány nap után is elfogadod a randit, de ha a másik ember lassan építi fel benned a vonzalmat, akkor lehet kicsivel több idő után csak.

2016. dec. 20. 23:50
 12/25 anonim ***** válasza:
53%
A kommunikáció nagy része nonverbális, innentől kezdve nem akkora előny, ha valaki szófosó. Nyilván "kukának" sem érdemes lenni, de egy tekintettel, testbeszéddel, hangszínnel vagy érintéssel ezerszer többet el tudsz mondani, mint mások egy csomó felesleges és üres dumával.
2016. dec. 21. 00:19
 13/25 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=yJC_RbhhECg

Csendesebb srác és a tesója

2016. dec. 21. 00:28
 14/25 anonim ***** válasza:
50%

1 nap beszélgetés után elhívni valakit randira amúgy is nonszensz...

Ha rábukik a nagydumásra akkor meg így járt. Majd jó kihasználja aztán mehet sírni hogy őt mennyire átverték.

Tipikus.

Egyébként ugyanezt tapasztalom amit írsz, illevte amit a válaszolók is írtak.

Most is van egy kollégám akitől sírva ment el egy nő(szó szerint), de már van újabb jelentkező, és önként jelentkezett! Én már előre látom egy pár kufirc és lelki megalázás után ez is sírva fog elhúzni. De hát ha ez kell nekik...kérem...megkapják ha ennyi eszük van.

2016. dec. 21. 01:04
 15/25 anonim ***** válasza:

14:

Hagyjuk már.

Egyetemen vizsga előtt ültünk a folyosón egy lánnyal és 15 percet beszélgettünk egész kellemesen. Vizsga után előbb elment mert előbb végzett, de a névsorban megtaláltam és bejelöltem face-en. Utána még kb egy napot beszélgettünk és volt vagy 50 üzenetváltásunk, mire elhívtam randizni és igent mondott.

2016. dec. 21. 01:12
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Tehát nem csak az a rossz ember, aki jóképű, hanem az is, aki sokat beszél...

Munkahelyen ne csinálj már ilyet. Oda dolgozni jársz, nem csajozni. Ha elutasít, ha nem, szaar lesz. Komolyan az eszem megáll, már dolgozni sem lehet, mert rád mászik mindenki.

2016. dec. 21. 04:22
 17/25 anonim ***** válasza:
#11 Jól van, jól van randiguru, ne haragudj, hogy megkérdőjeleztem a módszeredet. :D Mindenben igazad van, kellemes ünnepeket!
2016. dec. 21. 09:40
 18/25 anonim ***** válasza:

16: Sok ember annyira antiszoc (de most tényleg tömegekről, százezrekről, ha nem milliókról beszélek), hogy az otthonon és a munkán kívül nem nagyon jár el heti szinten többször sehová. (Jó, még boltba)

A lakótársam is ilyen, ha nem dolgozni megy vagy boltba vagy haza a családjához havi egyszer pár napra, akkor itthon ül és gépezik. Ő is a munkahelyi csajokról beszél kizárólag, mert máshová egyszerűen nem jár és nem ismerkedik.

2016. dec. 21. 10:50
 19/25 anonim ***** válasza:

15 ös, az hogy neked így összejött az jó.

Van hogy másnak nem elég 15 perc személyes beszélgetés arra hogy vonzódjon és elhívjon valakit. (értem hogy netes beszélgetés... ami ugye tudjuk milyen...)

2016. dec. 21. 11:57
 20/25 anonim ***** válasza:
18-as, tudom, én is ilyen vagyok. Eszembe nem jutna a munkahelyemet tönkretenni ilyen flörtöcskékkel.
2016. dec. 21. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!