Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csendesebb, kevésbé harsányabb férfiak szerintetek hogyan tudnának érvényesülni, ha folyton "elhappolják" a nőket a tolakodó típusú szófosó szépfiúk?
Magam vagyok elég sokszor az elszenvedője. Legutóbb is teljesen normálisan beszélgettem egy vadonatúj kolléganővel, röhögcséltünk, poénkodtunk, rendkívül sokat beszélt, s így magam is ki tudtam teljesedni, végigcsicseregtük szinte az egész napot.
Mivel még első napja volt a cégnél, nem volt semmi konkrét feladata, a főnökünk sem volt bent a műtétje miatt, nekem meg pont egy semmittevős, laza napom volt az irodában, mert már készen vagyok idénre, szeretek előre dolgozni, hogy később ne szakadjak bele a munkába.
Aztán bejött hozzánk a másik üzemből a jóképű, szószátyár csoportvezető, tudjátok az a mindig fecsegős, erélyes, mások szavába vágó, másokat túlharsogó típusú ember, és azonnal le vette a lábáról az új munkatársnőt.
És általában mindig ezzel találom szemben magam. Elkezdődik valami egy ismeretlen lánnyal, suliban, tanfolyamon, munkahelyen, bárhol (még ha csak egy nyamvadt, ártatlan beszélgetés is), jönnek a "nyomulós" hapsik és totálisan szétrombolnak mindent, amit addig lassacskán felépítettem.
Legalábbis tényszerűen nyugtázom, hogy sokkal jobbak nálam beszédben, kiállásban, amiken nekem évek alatt sem sikerült változtatni, mert alapból sem voltam soha a feltűnési viszketegségben szenvedő férfi. A "konkurenciával" szemben viszont rendre elbukok.
Értitek, ez csak egy sima első napos ismerkedésszerűség volt, még csak nem is kapcsolat céljából történő ismerkedés és a lány szemében én máris vesztésre állok egy atompasival szemben, máris kudarc ér, mert egy nálam jobb férfi konkrétan eltaposott.
Változzak meg? Most komolyan ez lenne a helyes út? Szólogassak be mindenkinek? Piszkálódjak, szurkálódjak, hogy észre legyek véve? Ez nekem nem menne, képtelen lennék felhúzni a harsányság hamis maszkját magamra, mert az nem én lennék.
Miért csicseregtél vele egész nap? Gondolom fingja sem volt róla a nőnek, hogy kezdeményezni akarsz nála vagy akarsz tőle többet. Tudod hamar nyilvánvaló kellene tenni, hogy mik a szándékaid. Ez nagyon rossz, hogy a te fejedben az él, hogy csak dumálgatni kell aztán majd "jönnek maguktól" a dolgok. Neked kell kezdeményezni férfiként. Miért nem hívtad el munkán kívüli találkozóra?
Az meg megint bicskanyitogató ostobaság, ha azt hiszed bunkónak kell lenned, beszólogatósnak, harsánynak hogy nővel legyél.
Na ezt tipikusan a lúzer jófiúk hiszik.
Nem ilyennek kell lenned! Legyél tökös, magabiztos, kezdeményező, bátor! De ez nem jelenti ha ez vagy, hogy mellette még bunkó, beszólogatós, harsány. ÉRTED?!
Az a bajod, hogy azt hiszed mielőtt rátérnél a lényegre (pl elhívod randizni), előtte órákig/napokig/hetekig kell a csajjal haverkodni vagy barátkozni. Rohadtul nem! Ő is tudja már húsz perc beszélgetés után veled, hogy akarna-e tőled valamit.
Neked az a kva nagy hibád, hogy nem lépsz azonnal. Mi a fa szra vársz? Ott egy jó csaj aki bejön. Ne csicseregj vele egész nap, hanem beszélgess vele 10-20 percet, aztán hívd el randira. Ő is tudja már ennyi idő után bőven, hogy akar-e tőled valamit vagy sem.
Nekem eszembe nem jutna első nap, hogy dugópajtit kell választanom. Egyik lenne a csendesebb kolléga, másik a nagyszájú kolléga.
De én elég csendes vagyok magam is, nem tudok mit kezdeni a nagyhangú emberekkel - nőkkel sem. Udvariasan meghallgatom, de ennyi.
De ez azt sem jelenti, hogy a csendes automatikusan bejön.
Csóri csaj, már letámadják a kangörcsös pasik.
Első nap azért nem koptat le senkit az ember az új melóhelye. Tanfolyamon, suliban, az elején szintén. Az ember beszél ezzel is, azzal is, sose tudod, milyen szociális előnyök jönnek ki belőle (NEM feltétlen párkapcsolat, lehet munkahely infó, később segítenek a háziban....)
Női szemmel - aki kajolja a nagydumás szöveget, az veled úgysem alkotna jó párt, azon ne húzd fel magad. Az is lehet, 15 perc után simán fárasztja a csajt a nagydumás mert elsőre érdekesnek tűnt de mégse az.
Ha valaki szimpi, ajánlj fel valami közöset, pl. elmagyarázod ezt vagy megmutatod lenn a kávézóban melyik a legjobb kávé. Még csak fizetned sem kell, ez nem randi! Ha megvan a jó viszony, később, ha még mindig szimpi mehet a meló utáni sörözés. Ott kiderülhetnek dolgok.
Tehát nem veszett fejsze nyele, én is hiszek a "majd kialakul"-ban, de kis noszogatásokat, jeleket kell tenni. :)
7:
Nem életed párjáról kell dönteni, hanem hogy tetszik-e a csaj eléggé ahhoz hogy elhívd randizni, meg akard-e csókolni, le akarj-e vele feküdni. Te hogy lehetsz ennyire nyámnyila, 21. századi ismerkedésben tapasztalatlan és a nőkhöz semmit sem értő?
Mintha kiba szott hollywoodi romantikus filmeken nevelkedtél volna és azt hinnéd hogy az a valóság amit az ilyen filmekben látsz.
Nem érted hogy a dugás és az életre párválasztás dolgain túl más is létezik? Lépésenként haladj.
Ott egy jó csaj? Akkor kezdj el vele beszélgetni.
Kis beszélgetés után normálisnak tűnik? Akkor kérd el az elérhetőségét és hívd el randizni majd.
Jó vele a randi? Akkor csókold meg.
Randiztatok már néhány alkalommal? Akkor feküdjetek le egymással.
Kellemes társaságnak bizonyul pár hét/hónap után is? Akkor legyen a párod.
Ezen mit nem értesz hogy így kell lépésekben haladni?
A legtöbb nő számára pedig nem riasztó, hanem vonzó az hogyha a férfi egyből tudja hogy mit akar és nem nyámnyiláskodik még hónapokig, mire randira hívná a nőket. Neked amúgy nincsenek például a nőknél sikeres barátaid, akikkel ezekről a dolgokról tudnál beszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!