Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok az exe mellett érvényesülni?
A párom exe miután szakítottak, összejött a párom legjobb barátjával, és engem teljesen háttérbe szorít. Mindenkinek van valami hihetetlen, de megtörtént sztorija vele. Például, hogyan mentette meg a barátom életét, hogyan mentette meg az anyukája életét, hogyan lett falusi szegénylányból nagyvárosi gazdag lány...
Ha én valamit nem tudok megcsinálni, mindjárt jön a szöveg, hogy bezzeg T. olyan jól csinálja. Meg hogy neki 3 országban is van lakása, 8 nyelven beszél, minden fiúismeröse szerelmes belé, meg hasonlók. Egyszer kitalálja, hogy építészmérnök lesz, máskor színésznö, megint máskor programozó.Hogy a ha csak arról lenne szó, hogy a barátom nincs túl rajta, azt megérteném, de szinte már sztárt csinálnak a csajból.
Ha ott van, azért ö a téma, ha nincs ott, akkor meg azért.
Nem lehet mellette érvényesülni. Ha a srácokkal, akikkel kijárunk, megpróbáltam beszélgetni, azonnal elrángatja öket mellölem, mert hogy az ö barátai.
Tegnap náluk voltunk. Ö x ideje elutazott, de szanaszét vsnnak a lakásban, köztük sok kis zokni meg bugyi is. Csak így finoman megjegyeztem a barátomnak a tényt.
Reakció: "Ó, T. Biztosan nem fog megharagudni, ha kölcsönveszed egy pár zokniját, még itt vagyunk, ha annyira tetszik"
Hogy tudnék végre érvényesülni mellette kicsit?
Aki megkedvelte ennyiből, az miért?
Hagy kedveljem már meg én is...
Szerintem is hagyd ott. Ez úgy eltudom képzelni kb a szituációt, most ha ott maradsz, akkor persze meg van a lehetőség, hogy na bumm egyszer majd eljön a te időd.
De valszeg várhatsz rá amíg megöregszel. Hagyd ott, az se lesz könnyű, de hosszútávon jobban jársz. És aztán még ugyanúgy bizonyíthatsz hogy vagy olyan jó mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!