Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy szép barátnő...

Hogy lehet egy szép barátnő mellett érvényesülni?

Figyelt kérdés
21 éves lányok vagyunk, és jó barátnők. Ő nagyon szép és ráadásul nagyon megragadó a személyisége, vicces stb stb. Minden pasi őt környékezi meg, engem észre sem vesznek mellette. Mit lehet tenni ilyenkor?
2011. febr. 22. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk néha nem vele mész bulizni, és te akkor próbálod felhívni magadra a pasik figyelmét, ha egyedül vagy. Buszon, utcán, suliban, akárhol.

Másrészt semmivel sem nehezebb így pasizni, hogy a barátnődről van szó: minden buliban lesz valaki, aki szebb, megragadó a személyisége, viccesebb, stb, mégis lehet ismerkedni.

Ne úgy állj hozzá, hogy téged észre sem vesznek, meg hozzá jönnek oda.

Na és, ha odamegy 2-3 fiú? Egyszerre mind úgy sem szedheti fel. ;)

Növessz egy kis önbizalmat, és örülj, milyen jó, hogy a fiúk odamennek HOZZÁTOK.

Ha a háttérbe húzódsz, meg se szólalsz, tényleg nem fognak észrevenni.

Amúgy a "ki a szebb" versenyt koránt sem biztos, hogy mindig ő nyeri, és sok srác csak nézelődik, de egy nagyon jó csajnál nem fog kezdeményezni.

Hajrá, és dobd meg magad!

:)

2011. febr. 22. 13:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Ésszel, humorral, rátermettséggel, önbizalommal, mosolygással.
2011. febr. 22. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól még hogy általánosságban talán ő szebb nálad, egyáltalán nem biztos, hogy minden pasi így gondolja.
2011. febr. 22. 13:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Legközelebb olyat válassz, aki hozzád hasonló külsőben, ne tőled szebbet. Hiába vagy esetleg magabiztos, mosolygósabb ha ez semmit nem számít. (tapasztaltam) Úgyhogy megfogadtam, hogy vagy nem lesz egy barátnőm sem, vagy csak magamhoz hasonlóakkal barátkozok így legalább nem lesz a vége az, hogy irigykedünk a másikra.

Nem rosszindulatból mondom, de mivel tapasztalatból írom én is, ezért azt hiszem jól gondolom, hogy szép csak széppel barátkozzon.

2011. febr. 22. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, az utolsónak van igaza, akármennyire közel áll hozzád ez a barátnőd, akármennyire szereted és semmi okod arra, hogy ne barátkozz vele, mégis tégy így! Hát nem vagytok egy kategória!!!!!!!
2011. febr. 22. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:

" Ja, az utolsónak van igaza, akármennyire közel áll hozzád ez a barátnőd, akármennyire szereted és semmi okod arra, hogy ne barátkozz vele, mégis tégy így!"

A szeretet átmehet utálatba, főleg ha a szép barátnőd mindig tele van önbizalommal az átlagos vagy csúnyácskább meg nem. De mikor vele vagy akkor mindig a jobb formádat kell hozni mikor nincs kedved hozzá vagy erőd, ez sem jobb.

2011. febr. 22. 18:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szóval úgy gondoljátok, hogy az önbizalom a szépségből fakad? Elárulom: egyáltalán nem. Ez az ország tele van olyan emberekkel akik alulértékelik magukat. Néhány százalék hülye dilettáns meg túlértékeli magát.

A barátságban nincsenek ilyen fogalmak hogy szépség, irígység. Sztem inkáb szellemi szinten dől el, hogy ki lesz a barátod.

2011. febr. 22. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!