Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ennyire nem lehet érvényesülni facebook nélkül?
Van egy "kamu" facebookom, tehát csak kb. messengerként használom (semmi profilkép, semmi bejegyzés), hogy azzal a 14-15 ismerősömmel tudjak beszélni akivel szeretnék, összesen 20 ismerősöm van.
Na szóval megismertem egy lányt, egy barátom által, majd bejelöltem facebookon. Már az elején szóvá tette, hogy miért nincs rólam semmi. Aztán így szépen 2-3 nap alatt 0-ra degradálódott a beszélgetésünk.
Mert talán az is egy üzenet, hogy pl. arra se vagy képes, hogy az adatlapodon egy-két mondatot írj magadról, ha esetleg ilyen ismertségre kerülne sor.
Ha már ott vagy, akkor vedd azt a fáradtságot, hogy azokhoz a "szabályokhoz" igazodsz, amik ott találhatók. Ha meg nem teszed, akkor meg ne sírj itt.
nem értem a problémád.
egy kapcsolat úgyis a való életben játszódik le. bőven elég hozzá a messenger,hogy napközben tudjatok kommunikálni ,amíg nem vagytok együtt.
nekem sem nagyon van kint semmi a facebookomon, nem arra használom én sem.
de ha zavar téged,akkor csapass egy képet ki magadról. de mondom, ha nincs kint sem gátol meg egy kapcsolatban.
tudok olyat aki állandóan facebookon lóg,több ezren ismerősei stb. és olyan barátja van akinek facebookja sincs..a manóját neki .. nem ezen múlik
Attól, hogy a kérdező ír 3 mondatot magáról, attól még nem írta le az egész életét. Egyébként se kisregényt kell oda írni. :D
Ennyiről csak ennyit. :)
Egyébként se értem, hogy a kérdező miért akad ki ezen az egészen. Szimplán csak a csaj megspórolt neki egy csomó időt, mert ebből is látszik, hogy a csaj lehet, hogy felszínes lett volna. Ez előbb vagy utóbb, de kibukott volna ez.
Igen. Tehát nem teljesen üres a profilom, de csak minimális infó van ott.
Amúgy nem vagyok dühös, meg nem is akadtam ki csak fura hogy mennyire a facebook körül forog a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!