Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőideállal szemben állított feltételek mellett, félénk, visszahúzódóbb, pici, törékeny alkatú lányként lehetetlen érvényesülni?
Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 22:37
2/21 Noblesse Oblige válasza:
Én sem felelek meg a mai nőideálnak és tudok érvényesülni....
3/21 anonim válasza:
Sajnos igen, nekem se sikerül :((
4/21 anonim válasza:
Sulyemelokent nehez lesz ervenyesulni, de szerintem parkapcsolatban nem hatrany. Nalam elony...:D
5/21 A kérdező kommentje:
Pedig volt amikor a félénkséget és a visszafogotságot párosították az igazi nőiességgel.
Mostanában mindenkinek az kell akinek be nem áll a szája, és jó hangosan beszél állandóan hogy mindenki ráfigyeljen, és persze kirakja mindenét...
2016. márc. 15. 22:41
6/21 anonim válasza:
Honnan veszed hogy lehetetlen? Nem az, csak legyen egy olyan közeg, ami összehoz valakivel.
8/21 anonim válasza:
Ezert nyugalom, en peldaul parositom, mar csak azert is mert en lokom a dumat, nyomom a rizsat szoval engem ezzel lehet kiegesziteni. :D
9/21 anonim válasza:
Pont a pici, törékeny alkat a mai ideál. Nekem mondjuk nem.
10/21 ~OnLány~ válasza:
Nem mindenkinek,még mindig nem egyformák a férfiak igényei,van akiknek ez jön be,vannak akiknek éppen az ellenkezője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!