Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai nőideállal szemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőideállal szemben állított feltételek mellett, félénk, visszahúzódóbb, pici, törékeny alkatú lányként lehetetlen érvényesülni?

Figyelt kérdés
2016. márc. 15. 22:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem csak ez a két véglet létezik.
2016. márc. 15. 23:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a mai nőideál szerintem egy nagy vicc.

Én inkább magamat adom. Sose voltam nagyszájú, és beszédes, és sose szerettem a középpontban lenni. Egy ideig zavart és "befordultnak" éreztem magam de rájöttem hogy felesleges, sokkal többre viszem ha magamat adom. hiszen ha úgy viselkedek amilyen nem én vagyok, akkor a fiúknak is az az énem jön majd be ami nem én vagyok. Ezt egy kicsit furán magyaráztam, de remélem érthető.

Tehát tudom hogyha például megtetszek valakinek akkor nem azért jövök be neki mert a mai világban divatosnak és szépnek, és ideálisnak számítok, mert nekem is aranytetoválásom van meg ilyen hülyeségek :D hanem azért, amilyen vagyok én valójában.

2016. márc. 15. 23:04
 13/21 anonim ***** válasza:
Amit leírtál nekem olyan a nőideál szóval tudsz érvényesülni :) 19F
2016. márc. 15. 23:36
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
A pici törékeny alkat szinte minden férfinak bejön, úgyhogy ne sajnáltasd magad
2016. márc. 15. 23:39
 15/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te ezt látod azoktól a pasiktól akik szintén hangosan őrjöngenek és mindenre ugranak, aminek szoknyája van és mozog. De maradtak még néhányan, akik nem ilyenek.

Én pontosan olyan nőt keresnék, amilyen te is vagy. Félénk, visszahúzódóbb, szolidabb. Az hogy törékeny testalkatú számomra nem fontos szempont, de tény, hogy bejön :) Elsősorban a belső tulajdonságok számítanak. Legalábbis nekem. Pont hogy nem szimpatikus az a nő, aki hangosan beszél, felhívja magára a figyelmet, főleg ha ki is rakja magát. Sajnos sikertelenül kerestem idáig.

Ha szeretnél beszélgetni, írj rám. Nem akarlak én is bombázni, mert gondolom rengeteg személyes üzenetet kaphatsz.

Én szívesen megismernélek :)

2016. márc. 16. 02:27
 16/21 anonim ***** válasza:

Természetesen lehet érvényesülni.

Mások az ígények, embere válogatja.

Szerintem ne aggódj, biztosan lesz olyan srác,akivel meglesz a közös szimpátia, és vonzalom.

2016. márc. 16. 03:40
 17/21 anonim ***** válasza:

"Mostanában mindenkinek az kell akinek be nem áll a szája, és jó hangosan beszél állandóan hogy mindenki ráfigyeljen, és persze kirakja mindenét..."

Nem. Ok a figyelem kozpontja tipuso nok.

En olyamokat szeretem akikkel normalisan tudok beszelni es akirol irtsk, ok pont nem azok.

30/F

2016. márc. 16. 04:46
 18/21 anonim ***** válasza:
Nálam tudnál érvényesülni;)
2016. márc. 16. 07:22
 19/21 anonim ***** válasza:

Nálam pl. pont hogy Te érvényesülnél :)

25F

2016. márc. 16. 19:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Nálam tudnál érvényesülni, pont ilyen lányt keresek :)

Ha szeretnél ismerkedni írj üzit :)

2016. márc. 17. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!