Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a csávók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a csávók bírnak, bírják a humorom, a viselkedésem, a nők pedig nem?

Figyelt kérdés
Én tehetek róla, vagy ők? Az, hogy könnyen haverkodok más csávókkal, arra enged következtetni, hogy megvannak az értékeim, jó társaság vagyok és rendes ember. Viszont nem értem, miért nem bírnak a nők. Mindig is eléggé rideg kapcsolatom volt a nőkkel. Milyen plusz kell nekik? Vagy minden visszavezethető a külsőre, ha nem tetszel nekik akkor még haverkodni sem akarnak?
2016. dec. 17. 15:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy a nők egy idegen fajba tartozó lények? Ha férfiaknak írogatnának modellszerű nők, ők is majd összepis.lnék magukat, hol érdekelné őket pl. az hogy mennyire értelmes vagy iskolázott? (Most mondtam valamit, ami kb annyira számíthat a férfiaknak mint a nőknek a humor.)

2016. dec. 19. 23:12
 22/24 A kérdező kommentje:

21

Nem az a baj, hogy összepisilik magukat a modellektől, hanem ez a kettős mérce. Ha nagyon jól néz ki akkor egyből a bunkó humoros lesz, az beképzeltség egészséges magabiztosság, a kötekedés az jogos kritika, ha agresszív akkor biztos az szenvedő alany rászolgált és folytathatnám rengeteg példával ami a nők ítélnőnemképességét jellemezné.

2016. dec. 20. 11:11
 23/24 anonim ***** válasza:
Pont ugyanerről beszélek.... szerinted ez a kettős mérce nincs a másik irányba? Ha egy csinos nő mond nemet, akkor cska kéreti magát, ha egy csúnyánycskább, akkor meg örüljön hogy egyáltalán szóba állt vele valaki.
2016. dec. 20. 17:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Tudod, nekem kövér lányként hányszor mondták, hogy mire fel van önbizalmam? Amikor a legjobb barátnőmmel belsőre tök egyformák voltunk - osztályelsők, állandóan hülyültünk meg filozofáltunk. Ha ő elmondta a véleményét, figyeltek rá, ő modellszépségű volt - modellkedett is; míg én ugyanazt mondtam, nekem jött a "mire fel van ekkora szád?", pedig csak egészséges önbizalmam volt, nem voltam nagyképű, csak nem kértem bocsánatot, hogy létezem.
2016. dec. 20. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!