Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csávók bírnak, bírják a humorom, a viselkedésem, a nők pedig nem?
Szóval a nőknek fingjuk nincs a humorról...
Akkor meg mi a fenéért hirdetik azt, hogy egy csávó legyen humoros és legyen képes megnevettetni őket? Már ők sem tudják mit akarnak? És tényleg ennyire ostobák és felszínesek lennének, hogy a külsődön múlik az, hogy milyen belső tulajdonságokat látnak beléd? Ha ennyire ostobák, akkor inkább nem is akarok nőt az életembe!
Minden ember más..ismerek humortalan férfiakat..olyan nőket is akik imádják a férfihumort..lehet nem vagy eléggé alkalmazkodó az átlagízléshez..
amúgy h neked fontos a humor és annak értékelése, akkor ismerkedj a stand up esteken..
Kérdező! Te most azt vontad le a hozzászólásokból, hogy a nőknek közük nincs a humorérzékhez? Ne legyél már ennyire korlátolt. Ha mindig is rideg volt a kapcsolatod a nőkkel és ezt főleg az egyáltalán nem átlagos humorérzékedre vezeted vissza, akkor talán magadba kellene nézni és önvizsgálatot tartani. Nem minden nőt ostobának és humortalannak titulálni.
Változz! Legyél kevéssé cinikus és tolakodó a humoroddal és megváltozik a nőkhöz való viszonyod is. A jó humor nem azt jelenti, hogy általad humorosnak vélt stílusban jól odamondod a másiknak és fölényesen röhögcsélsz rajta a suttyó csávókkal. Nem véletlen kevés embernek van értékelhető és emészthető humorérzéke, ezért is tartják a valamire is adó nők fontosnak. Szóval humor és humor között hatalmas különbség van, ezt próbáld megemészteni és főleg magadból kiindulva önvizsgálatot tartani.
Na hát én le se írtam volna neked, amit a 14-es, bár egyetértek vele, de a reakciódból ítélve nem érdemled meg hogy ennyi időt pazaroljak erre.
Ha pár hozzászólás alapján már le is vontál egy általános megállapítást a női nemről, ha az egész hozzászólásodból hiányzik az önreflektív képesség, jól elvan a női nem nélküled. Egyébként azon is érdemes elgondolkodni, hogy a miért haverkodsz miért nem barátkozol...és miből gondolod, hogy rendes ember vagy, ha utána meg elküldöd az emberiség felét a sunyiba??
Ha hozzád odamenne egy csaj gúnyolódni meg flegmázni, mit gondolnál? Hogy ez csak egy karakter, amit játszik? Beszólogatna neked, és azt gondolnád, hagyod kibontakozni?
(De ne reagálj erre sem.)
18
Nem flegmázok. Az irónia meg szarkazmus nem erről szól. Akinek van humorérzéke az tudja, hogy mikor beszél az illető komolyan illetve mikor viccel csupán.
Tény, hogy a humorom nagyon bejött a lányoknak amikor online valamelyik modell fényképét használtam és úgy írtam rájuk. Rendesen megnevettettem őket. Érdekes...
Tudom, mi a szarkazmus meg az irónia. De ha engem megismerne valaki, azt hinné, egy beképzelt pitsa vagyok, annyi szarkazmus csöpög belőlem. Akik ismernek, tudják, hogy nem ez a helyzet.
Online próbálsz ironikus lenni? Ott pont a hangsúly vész el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!