Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csávók bírnak, bírják a humorom, a viselkedésem, a nők pedig nem?
Figyelt kérdés
Én tehetek róla, vagy ők? Az, hogy könnyen haverkodok más csávókkal, arra enged következtetni, hogy megvannak az értékeim, jó társaság vagyok és rendes ember. Viszont nem értem, miért nem bírnak a nők. Mindig is eléggé rideg kapcsolatom volt a nőkkel. Milyen plusz kell nekik? Vagy minden visszavezethető a külsőre, ha nem tetszel nekik akkor még haverkodni sem akarnak?2016. dec. 17. 15:00
1/24 anonim válasza:
Lehet, hogy túl férfias a humorod. A pasik sokszor a nők számára érthetetlen dolgokon tudnak poénkodni, nekik nagyon bejön, de a legtöbb nőnek túl sok.
2/24 anonim válasza:
Arra gondoltál már, hogy túl durva, esetleg hímsoviszta lehet a humorod? Vagy nem a megfelelő "csávókkal" barátkozol? Gyakran megesik, hogy a haveroknál menő vagy, viszont a nők sértőnek találják. Csak tippelek, nem tudom milyen a humorod.
3/24 A kérdező kommentje:
Magyarán marhulok. Igen, szeretek szarkasztikus, gúnyos lenni és kicsit már-már kötözködő és megjátszott nagyképűséggel párosítva. Sosem volnék nagyképű alapból, mindet csak a poén kedvéért teszem.
2016. dec. 17. 15:07
4/24 anonim válasza:
Csúnya vagy. Ha csúnya vagy lehet akár milyen jó humorod, a nők elküldenek a búsba. Kivéve ha gazdag vagy.
5/24 anonim válasza:
Eigen, kérdező...magam is hasonló stílusban nyomultam egy időben. Nem volt kifizetődő, a legtöbb, felületes ismerős szemében nagyképű bunkóként lettem nyilvántartva. Ezért a stílusomból kissé visszavettem, aki olyan volt, azt ejtettem a társaságomból. Jobb lett. :-)
6/24 anonim válasza:
Na de aki nem ismer, nem tudja, hogy poénból csinálod.
7/24 anonim válasza:
A férfiak akkor tartanak humorosnak, ha humoros vagy. A nők akkor, ha jól nézel ki.
8/24 anonim válasza:
Mivel a nők butábbak a férfiaknál, egyszerűen nem értik a humorodat. Női humoristák is alig vannak.
9/24 anonim válasza:
Nő vagy férfi vagy?
Ha férfi, akkor könnyen lehet, hogy a "jó" humorod cska a barátaidnak tetszik, főként ha szóvicceket vagy disznó poénokat mesélsz. Nekem az utbbóival egyébként semmi gondom, de ismeretlen társaságban nem poénkodnék vele.
10/24 anonim válasza:
A nők nem értik a humort. Ha klssé elvontabb ,többrétegű a humor ,azért nem értik,ha túl egyszerű- kocsmai,akkor meg jujdebunkó vagy. Keress férfias agyú nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!