Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar velem végül csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem végül csak barátkozni minden pasi?

Figyelt kérdés

Amikor megismerek valakit, sosem barátként közelednek, elhívnak randira, volt akivel csók is volt, vagy csak célozgatnak, stb, de aztán végül mindig ilyen barátságféle lesz a dologból, és nem értem, hogy miért...

Külsőre csomó srácnak bejövök, csinosan öltözöm, bár személyiségre mindig is kicsit fiús lánynak tartottam magamat, ez tény. Szinte csak fiúkkal barátkozom, velük érzem jól magamat, szeretem pl. a focit, nem vagyok vásárlás őrült, és lehet velem bármiről beszélgetni, nem a műköröm az egyetlen témám, stb. De ettől még nem értem, miért nem fogok meg senkit...

Vagy ha nem ez a gond, akkor mi lehet?

Kedves vagyok a pasikkal, érdeklődő, nem vagyok flegma sem.

2016. dec. 13. 18:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
#27: Akkor mondd meg konkrétan, hogy mi a hülyeség. Szerintem több kell annál, mint hogy valakivel jól el lehet beszélgetni, ha ennyi elég lenne, akkor gyakorlatilag bárkivel össze lehetne jönni, de gondolom, te sem jössz össze akárkivel, aki érdeklődő, vagy akivel el tudsz beszélgetni. Plusz szerintem ha valaki komoly kapcsolatot akar, akkor azért nézi a másik ember kisugárzását, hogy tud-e benne vonzalmat kelteni az illető, tudna-e vele hosszabb távra tervezni stb. De várom a cáfolatot, hogy mindez miért is hülyeség.
2016. dec. 13. 19:26
 32/44 anonim ***** válasza:
#25. Nincs kapcsolatom, viszont attól még tény, hogy ha valaki azt mondja, hogy kapcsolata van, az nem biztos, hogy egyben minőségi kapcsolatot is jelent. Állhat egy kapcsolat mögött társfüggőség, megszokás, "együtt maradunk a gyerekek miatt", akármi. De a hozzászólásom nem is neked szólt, akkor nem értem, miért személyeskedsz, és miért veszel magadra mindent, amit ide ír bárki is.
2016. dec. 13. 19:29
 33/44 anonim ***** válasza:
Bocs, az előző válaszomat a 29-es számú kötekedőnek címeztem volna.
2016. dec. 13. 19:30
 34/44 A kérdező kommentje:
30: De egy kép az csak egy dolog. Élőben mindenki más.
2016. dec. 13. 19:30
 35/44 anonim ***** válasza:

"miért veszel magadra mindent, amit ide ír bárki is."

Semmit nem vettem magamra, csak mivel mindenre van magyarázatod, gondoltam tudod ezt mire alapozni! De...

2016. dec. 13. 19:34
 36/44 anonim ***** válasza:
#35: Jó, szerinted nem lehet minőségi különbség a kapcsolatok között, és aki azt mondja, hogy ő kapcsolatban él, az mind boldog. Akkor majd a segged alá raknak egy lepukkant Trabantot, meg egy vadi új Audit, és azt mondják neked, hogy nincs közöttük semmi különbség, és a Trabantért is fizess ugyanannyit megvételkor, mint amennyit az Audiért fizetnél, hiszen mindkettő autó. Ezért botorság azon irigykedni, hogy még a hülyéknek is lehet kapcsolatuk, hiszen nem biztos, hogy az ilyen emberek kapcsolata annyira jó. Két alkoholista csöves is élhet kapcsolatban, attól még ez nem lesz boldog kapcsolat, csak az alkohol és a kitaszítottság tartja össze a két embert. De ha szerinted nem lehet minőségbeli különbség az egyes emberek kapcsolatai között, hát hajrá.
2016. dec. 13. 19:43
 37/44 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell magyarázkodnod! Én szeretek a saját tapasztalataimra hagyatkozni. Nincs szükségem egy férfi magyarázatára sem, a kapcsolatok milyenségéről. De azért köszi... :)

2016. dec. 13. 19:50
 38/44 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerüen csak berezeltek és ezért akarnak csak barátkozni, de persze sok más is lehet valóban megtörténhetet az is hogy te mondtál vmi olyasmit ami rosszul esett nekik és erről te nem is tudsz. Szívesen beszélgetek veled ha gondolod és utána megírom a véleményem illetve ha olyat is írsz ami sértő lehet de te nem is tudsz róla azt is meg írom, ha gondolod írj rám.
2016. dec. 13. 19:54
 39/44 anonim ***** válasza:
31. Az a hulyeseg, hogy tul sok benne a szamitas. Ertem en, hogy itt mindenki bele van gyogyulva a huspiaci jellegu parvalasztas temaba, sot, akar meg el is hihetem, h online tarskeresoken mindeni egyszerre 30 dologra fokuszal, de az IRL kapcsolatteremtesben eselyed sincs mindezeket le ellenorizni, legfeljebb ha mar kapcsolatban vagy az illetovel. En azt gondolom, hogy viszonylag egyszeru 'tulajdonsagok' alapjan valasztanak a ferfiak, es a nok is. A tobbi meg finghamozas.
2016. dec. 13. 20:13
 40/44 anonim ***** válasza:
Szerintem csak büdi a szád, azért pártol el mindegyik kizárólag a csóxi-móxi után. Csináltasd meg a fogaidat, vagy táplálkozzál helyesen.
2016. dec. 13. 20:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!