Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar tőlem szinte minden pasi csak szexet?
Az tény, hogy vad vagyok az ágyban, nagyon is, viszont nem tudom, hogy ezt honnan a fenéből érzik meg rajtam jó páran.
Nem öltözöm kihívóan egyáltalán, elegáns a stílusom és visszafogottabb. Elég félénken is viselkedem, és kedves, aranyos, értelmes lánynak tart mindenki. Nem vagyok bulizós, sem vagány csaj.
Esküszöm nem értem, miért van az, hogy minden pasi csak 'úgy' közelít hozzám. Meg se kell szólalnom, már egy kép is elég hozzá... Ha pedig beszélgetnek velem, még inkább úgy gondolják, hogy könnyűvérű vagyok, pedig ez nem igaz, 3 barátom volt eddig. Olyan van, hogy randikon csókolózok néha, még mielőtt összejöttünk volna, de ilyet más is csinál.
Hogyan kellene viselkednem/beszélgetnem a pasikkal, hogy komolyan vegyenek?
21L
Mert nő vagy. :D
Tőlem is minden pasi szexet akar, mint minden nőtől a férfiaknak jó a szex szeretik főleg aki kapható rá könnyebben ki nem hagynák. Ennyi a magyarázat de ha komoly kapcsolatot akarsz ne menj bele mert ha híre megy nehezen lesz komoly kapcsolatod.
Sajnos ezt a legtöbb nő rontotta el azzal, hogy első alkalommal megd**atják magukat és rengeteg ilyet találni manapság. Akkor a férfiak minek állapodjanak meg, ha a szexet amúgy is megkapják? Régen azért nem volt ennyire durva, mert ott volt a szülői szigor, hogy kisfiam ne hozz ránk szégyent, hogy megfekteted a fél várost meg mit szólnak majd...
Egyébként minden pasi kivétel nélkül mind szexet akar, komoly kapcsolathoz pedig hiperszuper toppmodellnek kell lenni ahhoz, hogy egy (jó) pasit levegyél a lábáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!