Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is azt tapasztaljátok, hogy a legtöbb "jó pasi" csak szexet akar?
Már gondolkoztam azon,hogy valami gond van a külsőmmel és csak egy éjszakára akarnak,de ez nem igaz,mert vannak köztük,akik járnának is,csak a jó pasik között kevés az ilyen(plusz vékony,formás vagyok,sportolok és az arcom is nagyon sokaknak tetszik,csinosan öltözök stb).Másrészt akkor nemis kezdeményeznének nálam.
De nemis a belsőmmel lehet a probléma,mert sokszor már azelőtt közlik a szándékukat(pl tinderen vagy buliban),mielőtt megismernének.
Az átlagos pasik viszont mindig kapcsolatot akarnak.Ti is ezt tapasztaljátok?A jó pasik többségében tényleg csak szexet akarnak?
20L
Nézd, ez valahol természetes, a "jó pasiknak" több lehetőségük van, több embernek, nagyobb rétegnek bejön, mint az átlagosak, ezért ők megtehetik, hogy válogassanak, mert így is több jelentkező lesz.
Az átlagos meg nagy erőfeszítések árán jön össze valakivel és inkább próbálja megtartani, mint kockáztatni, hogy ESETLEG van még jobb csaj aki őt is elfogadja.
A szep lanyoktol majdnem mindenki csak szexet akar, mert nem feltetelezik hogy masra is jo. (altalaban tenyleg nem)
Csak vannak akik azt mondjak hogy kapcsolatot akarnak, vannak akik meg az igazat.
En nem ezt tapasztaltam. Ez teljesen ertekrendtol fugg egy pasinal. Ha egy pasinak az az ertekes, h minel tobbet dugjon es mindig massal, akkor az csak szexet fog akarni. De ez mar leszurheto az elso talalkozasnal.
Az elso pasim az egyetem leghelyesebb fiuja volt, megis masfel evig jartunk, igazi nagy szerelem volt es vegul en szakitottam vele. Ezutan belefutottam egy teljesen atlagos pasiba, aki meg csak szexet akart. Es atlagos letere eleg sok not sikerult ravennie a szexre.
A volt volegenyem is atlagos pasi, de nagyon ad magara, divatosan oltozik, elonyosen, a haja is mindig be van love, ami rengeteget dob a kulsejen. De testalkatra pl nem az a sportos. Megis mielott osszejottunk, halomszamra dugta a noket.
A mostani parom szerintem es az osszes baratnom szerint nagyon jo pasi, megis a legszerenyebb ember, akivel valaha talalkoztam, es sosem arra ment, h minel tobb not dugjon meg...Szoval ez teljesen emberfuggo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!