Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is azt tapasztalját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is azt tapasztaljátok, hogy a legtöbb "jó pasi" csak szexet akar?

Figyelt kérdés

Már gondolkoztam azon,hogy valami gond van a külsőmmel és csak egy éjszakára akarnak,de ez nem igaz,mert vannak köztük,akik járnának is,csak a jó pasik között kevés az ilyen(plusz vékony,formás vagyok,sportolok és az arcom is nagyon sokaknak tetszik,csinosan öltözök stb).Másrészt akkor nemis kezdeményeznének nálam.

De nemis a belsőmmel lehet a probléma,mert sokszor már azelőtt közlik a szándékukat(pl tinderen vagy buliban),mielőtt megismernének.

Az átlagos pasik viszont mindig kapcsolatot akarnak.Ti is ezt tapasztaljátok?A jó pasik többségében tényleg csak szexet akarnak?

20L

2016. júl. 27. 15:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
6%
Azért kemény dolog ez a női logika, vagy ez csak alap, hogy aki szexet akar, az jópasi, aki meg kapcsolatot az már csak átlagos :D (de nem hibáztatlak titeket lányokat, egyszerűen így vagytok bekötve :) )
2016. júl. 27. 16:12
 12/21 A kérdező kommentje:

#11 te félreértelmezted,pont fordítva: aki jó pasi,az általában(nyilván nem mindegyik)szexet akar és aki átlagos,az nem válogat,főleg ha akad egy szép lány,azt egyből meg is tartaná:D

Látom nem csak én tapasztalom így :)

2016. júl. 27. 16:21
 13/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nálunk az egyetemen anno 3 kaszanova srác volt (tehát nem bírt 1 nőnél sem lehorgonyozni), de ebből 3-ból csak 1 volt olyan, amelyikre azt mondtam én is, hogy ez igen. A másik kettőnek is biztos megvolt a maga bája, de inkább átlagosak voltak mint jóképűek. És ez az 1 tényleg azért dugott összevissza, mert jóképű volt és megtehette. A másik kettő (mivel ismertem őket is) valamit kompenzált. Az egyiknek gond volt a családi hátterével, valami gubanc volt az anyjával és ezért kb. ürítésre használta a csajokat. Így kenegetve a saját kis lelkét, hogy az anyja nem nézi őt semmibe.

A másik srácnak is volt valami lelki sérelme és ezért volt képtelen arra, hogy a nőben a társat lássa. Sőt kerülte is az olyan lányokat, akik komolyat akartak tőle.

Ellenben van egy olyan jó barátom, aki alacsony, tehát nálam a két mellbimbómmal szemez, nem is különösebben jóképű, de akkora dumagép, hogy én eddig össz-vissz 2x láttam nő nélkül hazakullogni a buliból, és 1x a részeg haverunkat vitte haza. Ő ért a nők nyelvén, és külön kihívásnak veszi, hogy nála magasabbakat vigyen ágyba.

Tehát én nem látom ezt a környezetemben ennyire sarkosan. Aki megteheti és olyan az használja a nőket. Aki társra vágyik az azt keres.

2016. júl. 27. 16:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Szánalmas már a kérdés is... Az a gond, lányok, hogy Ti azt tartjátok jópasinak, aki gátlástalanul hajtja a nőket, aki ez által sok nővel van körbevéve, tehát préda-meg kell szerezni. Az ilyen embernek olyan a közeledésetek, mint az üzemanyag, és még gátlástalanabbak lesznek...

Aki csendes, nem feltűnősködik, komoly elképzelései vannak, többre tartja a tartalmat, mint a csomagolást - átlagos. Kicsit kevesebb celebműsort kellene nézni, és talán visszabillenne az értékrend a normális közelébe...

2016. júl. 27. 16:31
 15/21 anonim ***** válasza:
És még, hogy a nőknek a belsőség számít :D :D :D Vagy várjá', ezen logika mentén az átlagos a jó pasi és a jó pasi az átlagos vagy az alatti?
2016. júl. 27. 16:31
 16/21 gybhg válasza:

Ennyi hülyeséget mégis hogy tudtok komolyan gondolni? :D Átlagos pasi? Ilyen nincs! Van a gyáva kretén, akinek sem kiállása, sem pedig töke sincs ahhoz, hogy dadogás nélkül megszólítson egy csajt normálisan úgy, hogy ne kezdjen el dadogni. És van a másik, aki egyszerűen nem fél a visszautasítástól. Ez a két fő ág van. Nincs több. Ezután jön a megjelenés, stb. Nyilvánvaló, hogy egy fura szagú suttyónak nem jön össze kapásból a regnáló szépségkirálynő, de még a Dávid Ibolya sem, mert nem jó helyen vagy felkészületlenül keres. Utóbbi alatt most a fürdésre gondoltam mindössze. :)

Egyáltalán Drága Kérdező, neked mitől "jó pasi" a "jó pasi"? Én mindössze 170 centi "magas" vagyok, 27 éves, emellett csak 67 kiló. Akkor én ratyi vagyok, mint a Men In Blackből a kávézós kukacok? :)

Hozzáteszem, nekem mindig is volt barátnőm. Leghosszabban 2-3 hónapot voltam max egyedül. Azt is csak azért, mert a nem normális exem cseszegette azokat, akikkel össze akartam jönni. De szerencsére talált valakit és leállt ezzel. :) Most is együtt vagyok éppen valakivel, lassan már 3 éve. Nálam az a terv, hogy ő az utolsó barátnő. Viszem az oltárhoz jövőre.

Szexelni meg mindenki akar! Csak valaki cseten riogatja a népet (feltételezem nem sok sikerrel); valaki elmegy k_rv_zni és még ha csak pénzért, is de megkapja amit akar; valaki meg összejön azzal, akivel szívesen ápolna kapcsolatot is két szex között. :)

A maradék sekélyes r_b@nc és tripperes fütyi meg dughat vígan össze-vissza, ha egymásra találnak. De az sz_r is tud lenni elég gyakran.

2016. júl. 27. 16:46
 17/21 anonim ***** válasza:
75%

Tipikus női logika. (Vagyis logikátlanság.)

Kérdező! MINDEN pasi szexet akar. Akár bevallja, akár nem. Akár esik, akár fúj, Akár elmentek a fecskék, akár megjöttek. Evolúciós nyűgünk ez, ezzel kell együtt élnünk. Minél előbb belátod és elfogadod ezt, annál jobb lesz neked. A tévedésed abban rejlik, hogy a jó pasi az jó pasi. Aki pedig jó pasi, az általában tud csajozni. Nem fogja vizesre sírni a párnáját, ha a szomszéd Piroska nemet mond az ajánlatára, hanem továbblép a sarki közértből ismert Zsuzsihoz. A kevésbé jó pasi kevésbé tud csajozni. Ő nem tehet elhamarkodott lépéseket, neki be kell cserkészni a csajt. A közelébe kell férkőzni, el kell vele hitetni, hogy vele megfogta az isten lábát, mert ő az egyetlen abban a szexközpontú világban, aki nem a bugyijába akar bejutni, hanem csak a disszertációjához keres témát. És tudod, mit? Lehet, hogy valóban megfognád vele az isten lábát. Az ember ugyanis szereti azt csinálni, amiben jó. Aki jó a csajozásban, nem egykönnyen áll le vele, csak ha valaki nagyon elkapja a tökét. Ha valakibe nagyon szerelmes lesz.

2016. júl. 27. 16:56
 18/21 anonim ***** válasza:
*ebben a szexközpontú világban
2016. júl. 27. 16:58
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
én 10/9-es pasi vagyok és én is csak szexre használnálak kérdező. mutatnod kéne valami többet h ne csak dugásra legyél jó nálam. ráadásul gazdag is vagyok és nagy a farkam is xD
2016. júl. 27. 17:12
 20/21 A kérdező kommentje:

#19 hidd el,tőled én sem akarnék semmi többet :) Ilyen stílussal,kb annyi eszed lehet mint egy hámozott narancsnak.

Az értelmes válaszokat köszönöm :)

2016. júl. 27. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!