Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar tőlem szinte minden pasi csak szexet?
Az tény, hogy vad vagyok az ágyban, nagyon is, viszont nem tudom, hogy ezt honnan a fenéből érzik meg rajtam jó páran.
Nem öltözöm kihívóan egyáltalán, elegáns a stílusom és visszafogottabb. Elég félénken is viselkedem, és kedves, aranyos, értelmes lánynak tart mindenki. Nem vagyok bulizós, sem vagány csaj.
Esküszöm nem értem, miért van az, hogy minden pasi csak 'úgy' közelít hozzám. Meg se kell szólalnom, már egy kép is elég hozzá... Ha pedig beszélgetnek velem, még inkább úgy gondolják, hogy könnyűvérű vagyok, pedig ez nem igaz, 3 barátom volt eddig. Olyan van, hogy randikon csókolózok néha, még mielőtt összejöttünk volna, de ilyet más is csinál.
Hogyan kellene viselkednem/beszélgetnem a pasikkal, hogy komolyan vegyenek?
21L
Attól, hogy nincs kint semmid, még ugyan olyan hatást kelthetsz mint egy olcsó nő...
Gondolom a viselkedésed az, ami elsősorban feltűnik nekik, amint elkezdenek veled kommunikálni.
Kimondtad a varázsszavakat, "randikon csókolózok".
Szerinted ebből mit szűrnek le a pasik? Azt, hogy egyenes útjuk van a bugyidba.
Ne legyél ennyire ostoba, kérlek! :) 24L
Nekem eddig 5 barátom volt, pedig egy tízessel már bőven feletted járok. Mégis a legtöbb pasi csak szexet akar.
Még mielőtt még többen leírnák a kedves kérdezőnek:
-Nem kell ahhoz ribizliként öltözni és viselkedni, hogy csak szexet akarjanak
-Nem csupán a jó pasik akarnak csak szexet, ezt nem tudom ki honnan veszi...
-Attól, hogy valaki az első vagy a második randin csókolózik miért ő ribizli???
Kérdező: Próbálkozni kell. A nagy számok törvénye alapján mondom ezt. Nekem volt, hogy 4 évig nem volt kapcsolatom, mert egyszerűen ilyen pasik jöttek...
Csúnya érzés és rettentő romboló az önbizalomra, de gondolj rá úgy, hogy: attól, hogy ő ennyire degenerált az ízlése lehet jó! ;)
"Miért, mire kellene jónak lennie egy nőnek? Hogy főzzön meg mosson rád? :D"
Pontosabban hogy képes legyen erre, és ne a férfitől várja el, hogy az összes házimunkát megcsinálja. Ezenkívül legyen értelmes, ne legyen házisárkány, ne legyen hazug, és ne tegye szét a lábát minden jóképű pasinak.
Egyébként még az is lehet (sőt, az a legvalószínűbb), hogy csak a legjobban kinéző férfiakkal állsz szóba, ők pedig megtehetik, hogy minden lányt csak megfektetnek, úgyis bármikor találnak másikat.
Nyilván a férfiaknak, fiúknak az a legegyszerűbb, ha ezt is a nőkre kenik, mint kb mindent, ha kicsit jobban szétnézel a kérdések között. Tehát egyszerű a másikra mutogatni és egyértelmű, hogy azért is a nő hibás, amiért rengeteg pasi nem lát tovább a farkánál. Logikus.. Ja nem.
Általánosságban véve egyáltalán nem a nők hibája, hogy a pasik csak szexet akarnak. Persze van, amikor igen, mert a hölgyike enyhén ribizli, de most a normális, "egyszerű" nőket vegyük. Megszámolni se tudom hány olyan barátnőm van, akik szinten ugyanerre panaszkodnak. Engem is mindig ilyen "néhajárjunkösszedugni" típusú egyedek találnak be, holott egyáltalán nem vagyok egy olyan lány... Félénk, kicsit visszahúzódó, elég onbizalomhianyos lány vagyok, soha nem öltözködöm ribisen, nincs kint a ruhákból se a mellem se a fél seggem, a viselkedésem is teljesen tavoláll ettől, bár tény hogyha kell, akkor nagy szám van és nem hagyom magam, de szerintem ezzel nincs baj, mégis a pasik nagy része, akik betalálnak csak szexet akarnának. Természetemből fakadóan pedig a barátnőim is hasonlóak, ilyen "envagyokavilágközepe", állandóan vihogó, fél meztelen p*icsákkal abszolút nem haverkodom, messze kerülöm őket és mégis őket is szexel találják be. Nem mondom, hogy nincs köztük kicsit szeleburdi, nagyszájú meg vagány lány, de mértékkel, tehát nem értem komolyan. Már sok mindenre gondoltam, de egyszerűen arra jutok, hogy sajnos, de sok pasit csak ennyi motivál. A dugás.. Minek hosszútávra tervezni, komoly kapcsolat, ugyan, nekik az nem kell, mert az felelőséggel is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!