Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar tőlem szinte minden pasi csak szexet?

Figyelt kérdés

Az tény, hogy vad vagyok az ágyban, nagyon is, viszont nem tudom, hogy ezt honnan a fenéből érzik meg rajtam jó páran.

Nem öltözöm kihívóan egyáltalán, elegáns a stílusom és visszafogottabb. Elég félénken is viselkedem, és kedves, aranyos, értelmes lánynak tart mindenki. Nem vagyok bulizós, sem vagány csaj.

Esküszöm nem értem, miért van az, hogy minden pasi csak 'úgy' közelít hozzám. Meg se kell szólalnom, már egy kép is elég hozzá... Ha pedig beszélgetnek velem, még inkább úgy gondolják, hogy könnyűvérű vagyok, pedig ez nem igaz, 3 barátom volt eddig. Olyan van, hogy randikon csókolózok néha, még mielőtt összejöttünk volna, de ilyet más is csinál.

Hogyan kellene viselkednem/beszélgetnem a pasikkal, hogy komolyan vegyenek?

21L

2016. szept. 21. 15:45
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
20: Ugyanezt tapasztalom én. Ha bármit is elmerészelek várni egy pasitól, pl. hogy legyen udvarias, érdeklődő, találkozzunk gyakrabban, stb, akkor megkapom, hogy miért veszem ennyire komolyan a dolgokat... Hát akkor keressenek egy ribit, akinek csak a farokméret számít.
2016. szept. 21. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
4%
megtaláltuk azt a ribit ;)
2016. szept. 21. 18:32
 23/26 anonim ***** válasza:
35%
Helyesen a kérdést úgy kellett volna feltenned, hogy a jól kinéző férfiakat miért nem lehet megdolgoztatni legalább egy kicsit a szexért? Nagyon egyszerű: mert melletted tíz másik nő adja ugyanazt ingyen és azonnal.
2016. szept. 21. 18:37
 24/26 A kérdező kommentje:
Senki sem tart ribinek. :) Soha egyszer nem használtak még ki.
2016. szept. 21. 18:41
 25/26 anonim ***** válasza:
36%

Na most, attól hogy, nem nézed magad ribinek, még nem jelenti hogy nincs olyan megjelenésed, viselkedésed.

Kérj meg par jó barátot,barátnőt hogy mondják el a véléményuket rólad. Lehet meg fogsz lepődni.

Fiatal vagy, az egész mai generáció total komolyatlan, majd ha leszel egy 35 akkor majd komolyan vesznek.

Más, az hogy a ferfiaknak csak sex kell, lehet hogy igaz, de szerintem hulyeség. Mindha a lányok nem szeretik a sexet és nem kivánják azt.

2016. szept. 21. 19:10
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
lehet nagy a dudád
2016. szept. 21. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!