Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar velem végül csak barátkozni minden pasi?
Amikor megismerek valakit, sosem barátként közelednek, elhívnak randira, volt akivel csók is volt, vagy csak célozgatnak, stb, de aztán végül mindig ilyen barátságféle lesz a dologból, és nem értem, hogy miért...
Külsőre csomó srácnak bejövök, csinosan öltözöm, bár személyiségre mindig is kicsit fiús lánynak tartottam magamat, ez tény. Szinte csak fiúkkal barátkozom, velük érzem jól magamat, szeretem pl. a focit, nem vagyok vásárlás őrült, és lehet velem bármiről beszélgetni, nem a műköröm az egyetlen témám, stb. De ettől még nem értem, miért nem fogok meg senkit...
Vagy ha nem ez a gond, akkor mi lehet?
Kedves vagyok a pasikkal, érdeklődő, nem vagyok flegma sem.
23, én nem pontoztalak le, pedig a 80%-a valóban hülyeség annak amit írtál. Kb azzal értek egyet, hogy nem "jár" mindenkinek alanyi jogon kapcsolat.
A 23 as hszeddel viszont egyetértek . Kb 1 hónapja firkálgatok ide ha eszembe jut, de rendre leolvad az agyam. Már már nyomasztó ami a párkapcsolati témában folyik. Javaslom is, hogy aki teheti, hagyja figyelmen kívül az itt megjelnő "válaszokat", mert tuti hogy egy életre elmegy a kedve a párkapcsolatoktól :)
Nyilván te "MINŐSÉGI" kapcsolatban élsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!