Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akar velem végül csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar velem végül csak barátkozni minden pasi?

Figyelt kérdés

Amikor megismerek valakit, sosem barátként közelednek, elhívnak randira, volt akivel csók is volt, vagy csak célozgatnak, stb, de aztán végül mindig ilyen barátságféle lesz a dologból, és nem értem, hogy miért...

Külsőre csomó srácnak bejövök, csinosan öltözöm, bár személyiségre mindig is kicsit fiús lánynak tartottam magamat, ez tény. Szinte csak fiúkkal barátkozom, velük érzem jól magamat, szeretem pl. a focit, nem vagyok vásárlás őrült, és lehet velem bármiről beszélgetni, nem a műköröm az egyetlen témám, stb. De ettől még nem értem, miért nem fogok meg senkit...

Vagy ha nem ez a gond, akkor mi lehet?

Kedves vagyok a pasikkal, érdeklődő, nem vagyok flegma sem.

2016. dec. 13. 18:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudom, miért gondolják úgy sokan, hogy a párkapcsolat mindenkinek automatikusan jár, és hogy olyan tulajdonságokkal automatikusan máris megfelelnek egy kapcsolatra, amelyek minden 2-3. nőben alapvetően megvannak. Nem (csak) attól lesz jó valaki egy párkapcsolatra, hogy vannak beszélgetési témái, meg normálisan bánik a másikkal, a szomszéd néni vagy egy jó haver is tudja ugyanezeket, mégse akarunk velük kapcsolatot. Fel kellene végre tudni fogni, hogy a párkapcsolatra való alkalmasság több ennél. Vonzódás, kisugárzás, viselkedés, célok, ezek mind-mind fontosak akkor, ha valaki párt keres. Pl. családcentrikus vagy-e? Milyen életcéljaid, terveid vannak? Tudsz-e flörtölni, érződik-e rajtad az, hogy lazán veszed az egészet, tudsz-e elbűvölő lenni? Ez is már sok minden, mégse merítettük ki mindazt, ami alapján eldönthetjük, mennyire passzolsz valakivel.
2016. dec. 13. 19:05
 22/44 A kérdező kommentje:
20: Lehet benne valami, mert nagyon sértődékeny srácokba botlottam eddig... Komolyan szörnyű. Volt, akitől megmerészeltem kérdezni, hogy festve van-e a haja, mert olyannak tűnt, erre tökre kiakadt. Vagy volt olyan pasi is, hogy nem értem rá találkozni, mert más programom volt, de felajánlottam másik időpontot, és tiszta bunkót válaszolt... Az ilyenekre nem tudok mit mondani.
2016. dec. 13. 19:06
 23/44 anonim ***** válasza:
40%
Sejtettem, hogy kapásból le fognak pontozni, itt már csak így megy ez. Pedig csak logikusan át kellene gondolni, amit írtam, csak ez itt a többségnek nem megy, ehelyett mindent saját személyes sérelmüknek vesznek. Ennyit az agyatlan és degenerált törzsközönségről, bravó.
2016. dec. 13. 19:09
 24/44 A kérdező kommentje:
23: Még olyan embereknek is van kapcsolata, akiket a világ legnagyobb barmainak lehetne titulálni, szóval... Szerintem nem ezen múlik. Én akiket ismerek és szinglik, az azért van, mert nem átlagos a gondolkodásuk. Bár rám is mondták már, hogy fura vagyok, úgyhogy végül is ez is benne lehet.
2016. dec. 13. 19:11
 25/44 anonim ***** válasza:
A kapcsolat és a MINŐSÉGI kapcsolat nem ugyanaz. Lehet, hogy kapcsolatban van 10 ember, amiből 8 csak kínkeservesen fenntartott valami, vagy azért vannak együtt, mert örülnek, hogy akadt egy ember, akinek kellenek, és ragaszkodnak hozzá bármi áron.
2016. dec. 13. 19:16
 26/44 anonim ***** válasza:
44%
Kíváncsi lennék, fordított esetben hány nő támadná le vartyogva a pasit, hogy ezek alapvető dolgok, ez így édeskevés egy kapcsolathoz, a normális viselkedés, az érdeklődés stb. jó esetben minden rendes fickóban megvannak stb. De ha én itt felhoztam, hogy ez így kevés lehet, csak lepontozást kaptam. Milyen érdekes...
2016. dec. 13. 19:19
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

23, én nem pontoztalak le, pedig a 80%-a valóban hülyeség annak amit írtál. Kb azzal értek egyet, hogy nem "jár" mindenkinek alanyi jogon kapcsolat.

A 23 as hszeddel viszont egyetértek . Kb 1 hónapja firkálgatok ide ha eszembe jut, de rendre leolvad az agyam. Már már nyomasztó ami a párkapcsolati témában folyik. Javaslom is, hogy aki teheti, hagyja figyelmen kívül az itt megjelnő "válaszokat", mert tuti hogy egy életre elmegy a kedve a párkapcsolatoktól :)

2016. dec. 13. 19:20
 28/44 A kérdező kommentje:
26: Én értem, amit mondasz, de senki sem tökéletes, mégis tudnak találni olyat, akinek bejönnek. Viszont mivel nekem mindenki csak semmitmondó kifogásokkal jön, így tényleg nem tudom, mi lehet a gond. Mert mindig azt mondják, hogy nagyon tetszem nekik, de nincs meg az a plusz, vagy úgy érzik, nem illenénk össze, vagy nem érzik azt a nagy rajongást, stb.
2016. dec. 13. 19:21
 29/44 anonim ***** válasza:

Nyilván te "MINŐSÉGI" kapcsolatban élsz!

2016. dec. 13. 19:23
 30/44 anonim ***** válasza:
76%
Kértem, hogy küldj képet magadról, ha fappolni akarnék, találnék ezret a neten. Komolyan kíváncsivá tettél és érdekelne, mit tudok leolvasni a képről. Mások szerint eléggé jó vagyok ebben.
2016. dec. 13. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!