Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztatásra vár a pasi, vagy semmit nem akar?
Figyelt kérdés
Mindig rám mosolyog az egyetemen, odajön beszélgetni, rám ír, stb, de randira nem hívott még el.
Hogyan érjem el, hogy elhívjon?
2016. dec. 5. 16:42
1/12 anonim válasza:
Probald ki, hivd el te. Rogton megtudod :) vegulis veszteni nem vesztesz vele...
2/12 A kérdező kommentje:
Dehogy hívom.
2016. dec. 5. 16:51
4/12 anonim válasza:
Nehogy elhívd, vissza se mosolyogj rá, meg se szólítsd, hisz lány vagy, lányként nem szabad mozdulnod se!
5/12 A kérdező kommentje:
Első randira a pasinak kell elhívnia a lányt, fordítva nagyon kétségbeesett hatást kelt. De visszamosolygok, meg van, hogy én is ráírtam már. :)
2016. dec. 5. 16:58
6/12 anonim válasza:
Akkor csak küldd a pozitív jeleket, előbb-utóbb összeszedi majd magát :)
7/12 anonim válasza:
Nézd, vannak ilyen töketlen pasik. Én is ilyen vagyok, félünk a visszautasítástól, nem merünk kezdeményezni, csak ha nagyon egyértelmű a helyzet. Küldd a biztató jeleket, majd csak lépni fog :)
8/12 anonim válasza:
Nem akarom elrontani ak edved,mert persze ez lehet relatív, de ha én odamegyek beszélgetni stb. nem tökölök szóval.. :D
9/12 anonim válasza:
Jeleket küldözgetni...
Erről mindig eszembe jut, valamit amit még a hálózati kommunikációs protokollokról tanultam régen...
UDPben összevissza küldözgetsz üzeneteket, amiről fogalmad nincs veszi-e a másik fél, de hát küldöd, hátha fogadja.
(ez az amit most csinálsz)
TCPben pedig le van tisztázva a dolog mindkét fél részéről, hogy most küldök valamit, te fogadod és arról te is visszajelzel.
(ez az amit ő tőle elvársz)
Attól meg nem lesz valaki töketlen, hogy nem próbál minden lánybarátjával kikezdeni, de én kérek elnézést, a rendellenes gondolkozásomért.
10/12 A kérdező kommentje:
9: De ő nem a barátom. Velem máshogy viselkedik kicsit.
2016. dec. 5. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!