Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a pasi szexet akar, de én nem?

Figyelt kérdés

Úgy a pontos, hogy én is szívesen lefeküdnék vele, mert bejön nekem, de csak úgy nem fogok, csak ha kapcsolatot akarna. És eléggé úgy tűnik, hogy mindketten várunk a másikra, de én nem fogok engedni, és neki sem valószínű, hogy meg fog változni a véleménye rólam.

Mit kellene tennem?

Én egyébként szívesen beszélgetek vele, mert kedvelem őt. Hagyhatnám a francba, de az az igazság, hogy senki más nem tetszik rajta kívül, még csak minimális szinten sem, szóval én már ennek a kis morzsának is örülök, hogy egyáltalán láthatom őt néha...

2016. okt. 8. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

1. ha ő szexkapcsolatot akar, akkor hagyd a fenébe

2. az, hogy most nem jön be más, attól még későbbiekben be fog, úgyhogy nyugi, nem az ő az egyedüli létező férfi ezen a bolygón

3. kommunikációval sok probléma megoldható, ha ő nem akar rendesen előre haladni kapcsolati szinten, akkor teljesen felesleges időt pocsékolnod rá

2016. okt. 8. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:

"Mit kellene tennem? "

Végy neki guminőt ;)

Egyébként elmondhatnád neki h mit gondolsz a dologról, legalább tiszta víz lenne öntve abba a bizonyos kancsóba.

2016. okt. 8. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Eccerű: fuss gyorsabban, mint a pacák.

Egyébként nagyon szép pár lesztek úgy hetven év múlva: ő a kerekesszékéből fogja pengetni a lantot a marokra kapott protkójával, te meg a toronyszobából kukucskálsz, macskával a válladon.

2016. okt. 8. 23:36
 4/6 anonim ***** válasza:
30%

Jahh... és együtt ríttok majd, ha arra a tizenhétezer-hatszázhuszonhárom kefélésre gondoltok, ami kimaradt.

Nagyon romantikus lesz.

2016. okt. 8. 23:37
 5/6 Fish1 ***** válasza:
82%

Voltam egyszer ugyanilyen helyzetben, de nem mentem bele.

Te kapcsolatot akarsz, ő meg nem. Nincs közös pont.

2016. okt. 9. 02:41
 6/6 anonim ***** válasza:
70%

Addig beszélget veled, amíg reméli, hogy megdughat.

Ha kiderül, hogy erre nincs esély, vagy ha túlvan rajta, onnantól nem fog feléd se nézni.

Ennek fényében kár vele foglalkozni, mert minél több időt töltesz vele, annál jobban fog fájni, mikor hátat fordít neked.

Az egy dolog, hogy tetszik neked külsőre, pont ezt használja ki, hogy jó sok csajt megdugjon.

2016. okt. 9. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!