Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai vilagban mar csak a bunko, noket lenezo sracoknak van eselye a noknel?

Figyelt kérdés
Engem nem bunkonak neveltek...es nem is ezt lattam otthon, de azt ltom hogy nekem semmi eselyem a noknel, mig egy bunko sracnak aki csak a szexre megy annak minden osszejon...lehet meg kellene valtoznom es nekem is bunkonak kellene lennem?

2016. dec. 8. 10:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%

Brad Pitt-et kihagytad, mindig ő az etalon az ilyen kérdéseknél. :D

2016. dec. 8. 13:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem tudunk meggyőzni az ellenkezőjéről, szóval próbáld ki, utána várjuk a tapasztalatodat! :)
2016. dec. 8. 13:45
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Nem ez így nem igaz!

Van esélye a normális srácoknak is.

Viszont egy bunkó hamarabb talál akár szexre akár bármire nőt magának. Bárcsak ne így lenne, de sajnos ezt látom magam körül. Tudnék történetek írni de most nem teszem, lényeg hogy nem buta nők, és nem is csúnyák, simán bekajálják a szép mézes mázos szavakat.

2016. dec. 8. 17:53
 14/19 anonim ***** válasza:
10-11, van egy srác, aki állandóan Jason Stathammel jön.
2016. dec. 9. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
ha megnézed a börtönös pasikat imádják a nők
2016. dec. 14. 15:03
 16/19 Joe.38 ***** válasza:
Börtönös pasikat ? Hm.... hát lehet. Tény sok az agyhalott nő. Lehet akár diplomája is egy nónek attol még nagyon eletszerűtlen felfogással el. Igen tény sok az olyan nő aki álomvilagban él. Sok ? A tőbbség. Utcánkabn volt egy gyerek úgy 20 eves. Apja is anyja is egyszerű kissé együgyű emberek. Apja furi volt. Leszuŕta. Sittre vagtak 15 év. Hát az rengeteg idő. Anyja szegény alkesz lett. Nem bírta feldolgizni a történetet. Sajnálom oket. Ennyi lenne a történet. Gyerek kijött azaz szabad. Hát a sitt nem tett neki jót. Az egyszerű gyerek ma 35 vagy hány eves is ? Mindegy meg egyszerűbb azaz olyan együgyű. Nóje szqbadulas után mar két hettel volt. Normalis nő. Nem.alkeez nem.sittes viszonylag szép nő olyan 28 éves körüli hosszú hajú. Sittes gyerek ( tenyleg sajnáltam ) vett egy kis fiatot. Aztán Suzukit ma nagy Citroennel jár. Persze nem 50 millas Merci. De nő , nők vannak körülötte. Ne a bunló cigányt képzeld el. Ne a primitiv nóket. Középosztály átlagos de elég szép lány vagy lányok. Nem figyelgetem. Nem érdekel. Csak mevlepett hogy én lassan 50 éves szakemberként napi gondokkal küzdök élek egy asszonnyal.sok eve. Dolgozunk 3szünk rezsit fizetünk és pont. Ennyi az eletem az eletünk. Aki meg kijön a sittről annak autója lesz csaja van vagy csajai. Érdekes..De ismetelem ne a seftelős c. i.g.á.nyra gondolj. Sittes anyja óra és ékszer kereskedésben szepen öltözött eleadó volt.Templomba is járt. Apja művezető nem is tudom hol ( ezt szúrta le ). Van öccse is aki dolgozik dolgozott mindig. Tehát átlagos nem problémás család lehetett volna.
2016. dec. 25. 09:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Joe-bácsi!

"Csak meglepett hogy én lassan 50 éves szakemberként napi gondokkal küzdök élek egy asszonnyal.sok eve. Dolgozunk eszünk rezsit fizetünk és pont. Ennyi az eletem az eletünk."

Tisztellek és felnézek rád ezért! Boldog Karácsonyt mindenkinek!

2016. dec. 25. 12:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon úgy tűnik, hogy a lányoknak a külső nagyon sokkal fontosabb, akárhányszor ismerkedtem neten, mindig képküldés utána romlanak el a dolgok, de előtte jókat beszélgetünk. Ha úgy ismeri meg a belsőm, hogy nem látott, akkor oda vannak értem, utána viszont leígérhetem nekik a csillagokat is, semmit nem érnék el vele.

És tudom, ha fordított felállással születek, azaz nagyon jól nézek ki, viszont egy érzéketlen/tudatlan fadarab lennék, olvadoznának értem a lányok.

De ezért nem őket kell hibáztatni, ez azért van, mert a lányok eleve vizuális típusúak, így nekik jobban számít a külső, még akkor is, ha amúgy nem érzéketlen / felszínes. Nem születtem szépnek, ezt a békát le kell nyelni.

2016. dec. 25. 12:28
 19/19 anonim ***** válasza:
A bunkó és PÉNZES kanoknak van csak esélyük. Best combo eva.
2016. dec. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!