Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai vilagban mar csak a bunko, noket lenezo sracoknak van eselye a noknel?

Figyelt kérdés
Engem nem bunkonak neveltek...es nem is ezt lattam otthon, de azt ltom hogy nekem semmi eselyem a noknel, mig egy bunko sracnak aki csak a szexre megy annak minden osszejon...lehet meg kellene valtoznom es nekem is bunkonak kellene lennem?

2016. dec. 8. 10:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Uuu de uncsi ez mar
2016. dec. 8. 10:23
 2/19 anonim ***** válasza:
22%

Legyen neked is ötezres karod mint azoknak, tudd a cigit rögtön beleköpni a kukába, ne dőlj ki 10 feles után sem, és Te leszel a "menőarc".

Pár éve ez még sima vicc lett volna, jót nevettünk volna. Manapság meg ez a realitás.

2016. dec. 8. 10:37
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
Igen csak a bunko,paraszt férfiaknak van párja,a normálisak mind egyedül öregszenek meg...
2016. dec. 8. 10:45
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki egyenlő eséllyel indul. Vagy összejön, vagy nem.
2016. dec. 8. 11:54
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Tessék megérteni, hogy a nők kizárólag akkor értékelik a kedvességet és figyelmességet, HA amúgy is bejössz nekik külsőre (vagy elég pénzed van, hogy elnézzék, hogy nem nézel ki baromi jól).
2016. dec. 8. 12:04
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Kb 25-30 éves korig jellemző, utána fordul a kocka.
2016. dec. 8. 12:11
 7/19 anonim ***** válasza:
40%

Sokra megy vele mikor már csak pótpapának kell az 1 vagy több zabigyerek mellé...

2016. dec. 8. 12:22
 8/19 anonim ***** válasza:
52%

Nem.

Még hányszor rakjátok fel ugyanezt a kérdést? Lapozzunk.

2016. dec. 8. 12:29
 9/19 anonim ***** válasza:
47%

Elmondok pár mondatot, sokadjára.

Szóval attól,hogy kedves vagy, dícséred a nőt,hogy jaj de gyönyörű vagy,jaj milyen boldogok lennénk,jaj így szeretlek úgy szeretlek, aha tök jó, se. Az ilyenektől menekülnek, ezt kéne belátni.

Akik pedig bunkóznak,minden más jó,csak épp bunkók,de az majd változik,kezdeti fázisban normálisan kéne viselkedni, ismerkedni, nem pedig fűt-fát ígérve majdhogynem feleségül venni és úgy talán menni is fog. Azt se monodm,hogy légy bunkó,de kicsit odakell marni, egy nőnek olyan férfi kell,aki nem azt teszi folyamatosan amit ő mond,tehát nem egy palotapincsi,papucs, stb.

2016. dec. 8. 13:02
 10/19 anonim ***** válasza:
19%
Igen de csak akkor ha bmw-d van és minimum 20 centis farkad meg persze kopasz vagy és gyursz 180 fölötti a magasságod és minimum cég igazgató vagy. Kihagytam bármit a közhely áradatból?
2016. dec. 8. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!