Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom hogy a mai világban szinte lehetetlen ismerkedni a nőkkel?
1. utcán igenis lehet ismerkedni, nekem volt randim utcáról, parkból, plázából, reptérről. Úgy látszik azok a férfiak tökösebbek voltak mint te.
2. ez egy kérdezős oldal, nem ismerkedős oldal. Vannak ismerkedős oldalak, ott csináld.
Veled van a baj: "önbizalomhiányos volt, annak is sokat tűrtem" Kérdem hogy miért? Annyira elkeseredett vagy hogy egy önbizalom hiányos is jó lenne?
"akikre hiába várna évekig is az ember" Évekig várnál egy nőre?
Nem gondolod hogy veled van a gond, mert másnak sikerül ismerkednie és akár kalandokat hetente többször összehoznia vagy kapcsolatot?
N.
Nem lehetetlen, de el kell fogadni, ha valaki nem akar ismerkedni vagy esetleg folytatni az ismerkedést.
Ez a velejárója, vagy megszoksz vagy megszöksz.
Azért az, hogy lehetetlen ismerkedni, erős túlzás. Nyilván vannak gátlásos nők, de olyanok is, akik csak szórakoznak. És ezt vagy le tudod szűrni az elején, vagy nem.
De azért vannak olyan nők is, akikkel igen is lehet normálisan beszélgetni, ismerkedni. Sokan tévesen ítélik meg a nőket. Ezt már én is tapasztaltam.
Erre mondta azt apukám: Lányom, mindig 3 fele ferfi van.
1. Aki nem mer odamenni hozzad
2. Akinek kell nemi " bátorító" ( pia) , hogy odamenjen hozzad.
3. Es van az, aki majd a férjed lesz.
Milyen igaza volt!
:)
Érdekes, több millió pasi él ebben a kis országban, akinek van párja, tehát tudtak nővel ismerkedni.
Biztos, hogy velük van gond, meg azzal a pár millió nővel, aki összejött ilyenekkel.
Te egészen biztosan tökéletes vagy!
Ahol eddig. Plusz még internet is van. Soha nem volt ilyen küönnyű ismerkedni.
Nem jogos a felháborodásod. Lehet meglep, de senkinek nem kötelező ismerkednie olyannal, akivel nem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!