Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szép arcú srácoknak van esélyük csajozni a mai világban?
Ahányszor közeledek lányokhoz mindig azt látom rajtuk, hogy alig várják hogy szabaduljanak tőlem. Viszont ha egy macsó szépfiú megy oda, akkor egyből mosoly, nevetés...
Én akkor ne menjek oda senkihez mert csak kellemetlenséget okozok a másik félnek?
Ez már önmagában sem jó kérdés!
Mert egy részt, két nagyon helyes/szép lánynak is lehet teljesen ellentétes ízlése, más részt meg mi a "szép"?
Mert ugye a fiúk/férfiak többségének a kifejezetten bájos és "finom" arcvonású lányok tetszenek, de a lányoknál/nőknél ez pont fordítva van (legalábbis nagyrészt) tehát általában egy nőnek (legalábbis ami a külsőt illeti) nagyobb valószínűséggel fog tetszeni egy erősebb arcvonású férfi/srác, mint akinek amolyan kislányosan fiúsan nyálas arca van. Az meg megint másabb dolog hogy, rengeteg arctípus van mint a két "kategóriában", de az önbizalom és a személyiség is igen fontos tényező.
Meg ugye, abból ennyire messzemenő következéseket levonni, hogy te max 10-20 ilyen esetet láthattál, de azt meg már nem veszed figyelembe hogy, mennyi rengeteg nő van, meg amíg nem kezdesz el nézni egy nőt, és még leszólítani sem mernéd nagy valószínűséggel, akkor sem ha elég sokat nézne téged, akkor meg mit panaszkodsz?
Meg még az a hatalmas butaság, amikor egy fiú oda megy egy lányhoz (most mindegy milyen szöveggel) és a lány visszautasítja, és utána elkezdi mondogatni magában hogy ő egyetlen lánynak sem kell.... de azt már nem veszi figyelembe hogy sok millió lány él a Földön, és egy lány véleményét úgy venni, mintha az az összes lány véleménye lenne, finoman fogalmazva is hatalmas hülyeség, meg ugye legyen szó akárkiről is, olyan ember nem létezik aki mindenkinek tetszene, de ezzel semmi gond sincs, de még így is tudna akárki annyi lányt szerezni, hogy ha a nap 24 órájában csinálná sem, tudná az összes "barátnőjét" kielégíteni, az meg már egy más tészta, hogy senki sem fogja reggeltől-estig az országot járni, hogy minél több csajnál bepróbálkozzon, meg ugye, nem minden fiúnak/férfinak az a célja hogy minél több csajt meghúzzon, attól függetlenül hogy a csajok hány százaléka jönne vele össze (kicsit talán bő voltam, de gondoltam kihozom a fejemből ami benne van)
22/F
"Viszont ha egy macsó szépfiú megy oda, akkor egyből mosoly, nevetés..."
Ez már csak azért sem igaz, mert tegnap én is egy "kevésbé népszerű" sráccal taliztam, és ezerszer jobban éreztem magamat vele, mint egy "macsó" sráccal! Nem azon fog múlni egy kapcsolat, hogy mennyire vagy macsó, hanem azon, hogy mennyire figyelsz oda a lányra... és nem csak amikor ketten vagytok, hanem társaságban is! ;)
"eljön az ilyen férfiak ideje is! a lényeg, hogy sokkal többet kell letenned az asztalra mint egy jóképű férfinak.
miután egy kamionnyi jóképű nagydumás srác végigment rajtuk és elkezdenek gondolkodni a családalapításon akkor már a nem jóképű srácok is labdába rúghatnak feltéve ha: van jó munkád és rendes vagy."
10:40
10:37 vagyok
Igen, járnék is... nem érdekel, hogy most népszerű vagy nem, ha velem rendes, udvarias... :)
Nincs igazad, hülye vagy, heréld ki magad, már mondtam. Rohadtul unjuk már a nyavalygásotokat, senki nem fog megszánni, senki nem fog tapsikolni nektek, senkit nem fogtok érdekelni ezután sem. Nem az a baj, hogy csúnyák vagytok, hanem hogy ostobák! És annnnyira unalmas naponta hatszor elmagyarázni az ilyen értelmileg visszamaradott egysejtűknek ezt. Te nem vagy férfi! Ahogy a többi ilyen sem.
És ha jön a kedvenc "mert te láttál már csúnya fiút barátnővel??"-kérdés, arra mondom, hogy igen, nem is egyszer, sőt, még részese is vagyok. Ennyit rólatok, nyomorékok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!