Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szép arcú srácoknak van esélyük csajozni a mai
világban?
Figyelt kérdés
Ahányszor közeledek lányokhoz mindig azt látom rajtuk, hogy alig várják hogy szabaduljanak tőlem. Viszont ha egy macsó szépfiú megy oda, akkor egyből mosoly, nevetés...
Én akkor ne menjek oda senkihez mert csak kellemetlenséget okozok a másik félnek?
Az meg egy másik dolog, ha olyan a csaj, hogy inkább elmegy egy sráccal, akit kb. akkor látott először, és le is fekszik vele! Ezek azok, akiknek olyan sok értelem szorult a fejükbe! -.-
De az a lány, aki tényleg rendes, és komolyan társat keres maga mellé, azt ezek a "cicafiúk" teljesen hidegen fogják hagyni! Higyj nekem! :)
2011. nov. 20. 11:25
12/30 anonim válasza:
Igazad van, kérdező, pontosan ezt csinálják a nők, amit leírtál. Barát és pasi között az a különbség, h a barát csúnya, a pasi meg jóképű.
2011. nov. 20. 11:28
13/30 A kérdező kommentje:
Jól van bakker, akkor ostobák vagyunk. De ha már te ezt ennyire tudod, akkor legyél már szíves és magyarázd már meg a mai lányoknak, hogy ha én összeszeszedem a nem túl sok bátorságom és odamegyek hozzájuk, akkor ne mindig az legyen már a válasz, hogy kopjál le, vagy bocsi van barátom. Csak legalább egy fikarcnyi esélyt adnának. Akkor nem írkálnék én ide egy szót sem.
2011. nov. 20. 11:40
14/30 anonim válasza:
Hiába tépjük a szánkat, csak mi csúnya srácok értjük meg, h egyszerűen nincs esélyünk egy nőnél se, mert mindnek a külső a legfontosabb. Csak változnék egy napra jó pasivá, megmutatnám h mennyire a külső számít minden nőnek.
2011. nov. 20. 11:42
15/30 A kérdező kommentje:
Nem ők viszik minden nap vásárra az önbizalmukat. Nekik csak annyi a dolguk, hogy ítélkeznek. Általában meg úgy ítélnek, hogy 10 pasiból 8 at elzavarnak és a legszebb 2 őt megtartják. Azokkal meg elmennek randizni és lefekszenek velük, és aki jobb az ágyban az marad. Így marad 10 ből 1. De hogy mi a fenéért ilyen válogatósak azt nem értem? Pl egy tanárképzőn kb olyan a lányok fiúk aránya, hogy 80-20% vagy max. 70-30%.Szval elvileg minden pasinak kellene, hogy legyen csaja. Aztán ebből a 30% ból vagy 5-8%-nak van csaja, a legszebb 5-8%-nak. A többi lány meg inkább az alatt a 4 év alatt inkább egyedül elvan és inkább otthon masztizik, mintsem válasszon még a fennmaradt 20-25%-ból. De mivel abban a 20%-ban már csak átlagos vagy csúnyább pasik vannak, így szóba sem jöhetnek, csak barátként. Inkább apácák lesznek, mintsem lejjebb vegyék az igényüket, és egy Brad Pitt külsejű srácnál lejjebb adják. Sőt azt csinálják inkább, hogy a már elkelt 5%-on(amennyi fiúnak van barátnője a 30%-ból a fősulin)marakodnak, és elszeretik egymástól. Nem igazságtalan? Már 27 éves vagyok, és 1 fősulit meg egy egyetemet már elvégeztem és mindenhol ezt tapasztaltam. Nem a levegőbe beszélek, mindenki elhiheti.
2011. nov. 20. 11:48
16/30 A kérdező kommentje:
Az a baj, kedves 70-80%-os válaszadókon felettiek, hogy nektek ezért ilyen jók a mutatóitok, mert azt írjátok amit a kérdező hallani szeretne. Mi pedig 70 alattiak, főleg azt írjuk le, amit látunk és tapasztalunk és őszinték vagyunk. Ami a szívünkön az a szánkon. Ezért vagyunk gyenge százalékon. De legalább az igazat mondjuk. A lányok meg akik ide írnak, hogy neki jó a csúnya pasi is, az kettős életet él. Nappal ide írja a szépet a jót, este meg a suli Istencsászár pasijával szexel, a csúnyákat meg kiröhögi.
2011. nov. 20. 11:54
17/30 A kérdező kommentje:
De még az ilyen hótt szerény, szótlan, szinte apácának való lányok is este ha a facebbokra tévednek, akkor halomba veszik fel a jobbnál jobb pasikat ismerősnek és írkálnak nekik. Mind egy kaptafára megy. Pl 4 en voltunk egy kis esti buli előtt egy szobában. 3 pasi meg 1 kicsit csúnyább fajta lány. Aztán mi adtuk neki a szépet a jót, de mikor már volt egy kis pia benne, akkor már hátulról elkezdte simogatni 3 unk közül a legjobb arcú, izmos gyereket és annyi volt, hogy le nem vetkőzött neki. em vallják be a csúnyák, hogy csak a szép pasikra gerjednek, de ha van bennük egy kis pia, akkor előjön az ő csúnyábbik ribancos oldaluk, és másznak a jó pasikra. A csúnyák akkor már megint hoppon maradnak.
2011. nov. 20. 12:01
18/30 anonim válasza:
A százalékos duma már egy csöppet paranoid. De azt igazán elmagyarázhatnátok, hogy ettől a 7/24 hisztitől és fröcsögéstől mi lesz jobb...
2011. nov. 20. 12:09
19/30 anonim válasza:
Na akkor elmondok neked valamit. Én nem fogalmaztam meg magamban sosem, hogy ki miért tetszik, de mindig jóképű fiúk tetszettek, ez tény, és mindig csalódás volt a vége. Többen mondták, hogy a jóképűek nagyra vannak magukkal, meg stb., én pedig naiv módon elhittem, hogy a csúnya fiúk rendesebbek. Összejöttem egy nagyon durván ronda fiúval, akinek eleinte nagyon tetszett a személyisége. Megemlíteném, hogy olyan csóró volt, hogy éppenhogy gumira volt pénze, de nálam a pénz sosem számított. A lényeg, hogy ronda volt és csóró. Aztán idővel a természete is undorító és elviselhetetlen lett, nagy volt az arca, szemetebb és bántóbb volt velem, mint valaha bármelyik fiú, akivel dolgom volt. Hát bocs, de ha 10 fiúból 9 f@szkalap, akkor jóhogy számít a külseje, mivel nagy eséllyel lesz szemét, legalább nézzen ki jól. Nem akarok véletlenül sem többet ronda balf@szt magam mellé.
2011. nov. 20. 13:58
20/30 anonim válasza:
Szep fiu ide vagy oda, de hidd el az a lenyeg h magabiztos legyel, vicces, tiszteljenek masok, figyelj oda ra- de ne papucs legyel, egyszoval papucs.a kulcs ebben van.
s mivel aki nm annyira szzep altalaba nm magabiztos, macso, ezert nm tudja a lanynak az erdeklodeset felkelteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!