Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be a srácoknak egy csaj akin 1 kilo smink van és úgy gyönyörű vagy aki smin nélkül él és szép?
Én csakis a smink nélküli lányokat találom vonzónak. De úgy tudom, én egy kissebbséghez tartozom ezzel az álláspontommal.
Ezért is szerettem bele a barátnőmbe, mert szerencsére ő se szereti az ilyen "mű" dolgokat. Viszont tökre meglepődött, amikor megtudta, hogy nekem jobban is tetszik így természetesen, mert azt hitte, minden fiú elvárja a cicomát.
de igen, szebb az aki nem hasznal sminket. szerintem az emberek 99% a allitja ezt...aki nem az hazudik:D
(amugy egy pici smink elmegy. Nem sok, de egy kicsi neha napjan)
Mindenkinek más hogy teccik!!!
Én lány létemre nem szeretem ha nincs rajtam smink,pedig nem olyan vagyok kis hülye liba vagyok, rendes, őszinte, hűséges,meg stb.:)A barátomnak smink nélkül is naon teccem,de én már naon megszoktam h sminkelem magam,pedig rendes életet élek,nem ugy mint a többi....,tisztelet a kivétel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!