VV Éva sminkben jó csaj, smink nélkül meg még vécés nénik is különbek nála?
Jó látni hogy ők is csak emberek és nem lehetnek mindig a topon:)Kinek van kedve mindig sminkelni:)
Amugy Anikó is sokkal szebb sminkben ahogy mindenki más!
Alekosz is furi reggel ha nincs belőve a haja:P
Na és Jerzy fúúú hát neki már mind1!
Na de a szépség nem minden a belső számít!
VV Éva sminkben jó csaj, smink nélkül meg még vécés nénik is különbek nála - mélységesen egyetértek.
Ha legalább okos lenne,de még az sem.Elkövette azt a hibát hogy behúzódott egy erős játékos árnyékába,azért hogy elvigye a fináléig.Ez az elején jó ötlet,a közepén is jó ötlet,de a végén visszaüt.Mert igaz hogy elviszi a fináléig,de ott pont az erős játékos válik áthatolhatatlan fallá,leeresztett sorompóvá.Amíg Alekosz a villában van addig Évának babér nem terem.Éva legfőbb érdeke hogy Alekosz minél előbb eltűnjön a színről,mert csak így érheti el a fődíjat.
Az már csak hab a tortán,hogy Alekosz is rájött erre és most már tudatosan használja Évát,maga elé tartja mint egy pajzsot.Éva, Alekosz tömlöcében sínylődik és sakkban tartja a lányt akinek nincs hova lépnie,és egy esetleges kettőjük közti párbajnál egyből bemattolja.
Én sminkben sem mondanám jó nőnek, de valóban hatalmas különbség van a sminkelt, és a nem sminkelt arca között. Mit ne mondjak, elég ijesztő madárijesztő lenne belőle. :D
Amúgy szerintem ez a nő még estére sem szokta lemosni magáról soha, ezért nem volt olyan borzalmas a feje reggelente. Így viszont, hogy nem sminkelhetett egy hétig, máris látni lehetett, milyen ha abszolút smink nélkül van.
A termeszeteseg hive vagyok,nem sminkelem magam csak unnepi alkalmakra de azt mondanam Evanak hogy o bizony sminkeljen,ritka randa smink nelkul.
Aniko szebb sminkben de Eva smink nelkul borzaszto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!