Csak kíváncsiságból: szerintetek VV Dya szép/jó csaj?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a haja. De szerintem buta, mindig rángatózik valamitől, és olyan gyilkos kék szemei vannak. Szerintetek? Egyébként semmi bajom vele, csak olyan furi.2011. okt. 14. 18:33
1/15 anonim válasza:
Szép de nagyképű, buta és állandóan pofákat vág.
2/15 A kérdező kommentje:
Ja igen, ez a másik, hogy idétlen fejeket vág.
2011. okt. 14. 18:36
3/15 anonim válasza:
Az idegesítő dolgait leszámítva sztem tökjó csaj :D
4/15 A kérdező kommentje:
amúgy külsőleg szerintem is jócsaj, csajszemmel nézve, mit nem adnék a hajáért :D mennyi idő, míg akkorára megnő? :D
2011. okt. 14. 18:44
5/15 anonim válasza:
az tuti csak póthaj,szóval nem kell annyira irigyelni:D
6/15 anonim válasza:
Jaja tuti póthaj.
de azért belinkelem egyik kérdésem róla.
érdemes megnézni a válaszokat
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__22..
7/15 A kérdező kommentje:
hát igen. a mellei nem kellenének. de legalább neki van, még ha mű is, nem úgy, mint nekem...
amúgy tutira póthaj? nekem olyan "természetesnek" tűnik.
2011. okt. 14. 18:55
8/15 alkesz éva válasza:
Nekem rohadtul bejön a csaj.
9/15 anonim válasza:
aha szép lány, de nekem tetszik am h ilyen kis butuska :D
10/15 anonim válasza:
Ha nem lenne műcicije,tetovált szemöldöke,meg kb 5 kilóval több lenne,akkor jobb csaj lenne.
Az nem baj,hogy kockás a hasa sőt,de a karja meg a válla vékonyabb,mint a csuklóm és az arca is beesett.
Kicsit anorex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!