Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak kíváncsiságból: szerintet...

Csak kíváncsiságból: szerintetek VV Dya szép/jó csaj?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a haja. De szerintem buta, mindig rángatózik valamitől, és olyan gyilkos kék szemei vannak. Szerintetek? Egyébként semmi bajom vele, csak olyan furi.
2011. okt. 14. 18:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ha valakinek ilyen hosszú haja van, egyből rámondják hogy póthaj. 20 évesen még egészséges a haj, gyorsan megnő ilyen hosszúra, ha nem festik agyonra. 20 évesen nekem is seggig érő hajam volt.

Nekem is csak a szeme fura, olyan gonoszan lefelé álló, de ha nincs agyon festve akkor nem annyira feltűnő.

2011. okt. 15. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szép, bár nálam a tetovált szemöldök feketepont.

Belső tulajdonságai miatt viszont hamar rászoknék a nyugtatóra, ha huzamosabb ideig lennék összezárva vele :-).

2011. nov. 16. 15:59
 13/15 anonim ***** válasza:
48%

Dyának kur vára nincsen szép haja. És póthaj, ő maga is említette. Eszternek van gyönyörű dús haja, csak nem áll neki jól az a frizko.

Ja kérdésre:

egyik haverom rámutatott, hogy Diának "halálfeje" van, és tényleg! Plusz semmi alakja nincsen, egybe van az egész, vékony fiútest két labdával.

Viszont a rángatózása miatt nem kéne bántani, az betegség...

2011. nov. 17. 09:05
 14/15 anonim ***** válasza:
67%
maximálisan egyetértek az előttem íróval. Szerintem is halálfeje van, a teste egyben van, a mellei műek, szóval az nem nagy büszkeség... a hajáról meg csak annyit, hogy nem minden hajra kell rámondani, hogy szép, ami hosszú. Főleg, hogy neki nagyon látványosan póthaj. Komolyan, az én ritkasz.r kevés kis hajamat nem cserélném le az övére. Eszternek, pl sokkal szebb haja van. Szóval a válaszom egyértelműen: nem jó csaj, az arca pedig egyáltalán nem szép.
2011. nov. 17. 09:50
 15/15 anonim ***** válasza:
szerintem nem túl szép. össze van rakva, de az nem adottság, hanem pénz kérdése. mintha ő maga is mondta volna, hogy póthaj, de amúgy is ordít róla. a szemöldöke gáz, nem az a baj, hogy tetovált (azt is meg lehet igényesen csinálni), az övét szerintem elszúrták, vagy ő kérte ilyenre, nem tudom, de nekem nagyon taszító.
2011. nov. 17. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!