Szerintetek jól állna nekem a rövid haj? Leginkább csak kíváncsiságból kérdezem.
Igazából nem szeretném levágatni, de barátnőm már sokszor mondta, hogy szerinte csak azért nem vágatom le hajam, mert ragaszkodom a megszokotthoz. Pedig csak sajnálnám, és imádom, hogy hosszú, ráadásul szerintem nem is állna igazán jól a rövid. Szimplán kíváncsi vagyok, hátha egyszer mégis meg akarok szabadulni tőle. :)
Ezen inkább a hajam látszik: [link]
Szerintem ezen látszik legjobban az arcom meg a fejformám, teljesen szemből nem nagyon van képem: [link]
Szerintem jól állna, mert szép az arcod, és kiemelné.
Egyébként vannak olyan programok a neten, hogy feltöltöd az arcképedet, és nagyon sokféle hajformát kipróbálhatsz. Én egyszer már találtam ilyet, de nem emlékszem, hogy hol.
Szórakozásnak is jó:-)
ma 13:26
Tudom melyikre gondolsz, azzal én is szoktam szórakozni. :D Csak hát az szerintem csalóka.. vagy nem?
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Hát valóban kicsit csalóka, mert amit én találtam, ott olyan 'mű' színűek voltak a hajak, ami idegen volt nekem.
Egyébként, ha nem érzed azt, hogy 100%-ig szeretnéd a hajvágást, akkor ne csináld.
Én sok dologban szoktam így dönteni: ha nem tudom kapásból rávágni, hogy igen, tehát filózni kell rajta, akkor inkább a nem mellett döntök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!