Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna nekem a...

Szerintetek jól állna nekem a rövid haj? Leginkább csak kíváncsiságból kérdezem.

Figyelt kérdés

Igazából nem szeretném levágatni, de barátnőm már sokszor mondta, hogy szerinte csak azért nem vágatom le hajam, mert ragaszkodom a megszokotthoz. Pedig csak sajnálnám, és imádom, hogy hosszú, ráadásul szerintem nem is állna igazán jól a rövid. Szimplán kíváncsi vagyok, hátha egyszer mégis meg akarok szabadulni tőle. :)

Ezen inkább a hajam látszik: [link]

Szerintem ezen látszik legjobban az arcom meg a fejformám, teljesen szemből nem nagyon van képem: [link]

2011. jún. 18. 13:17
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem, meg amúgy is nagyon szép a hajad ne vágasd le :D
2011. jún. 18. 13:19
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
le NE vágasd ezt gyönyörű hajat!!!!!!!!!!!!!!
2011. jún. 18. 13:19
 3/31 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vágasd le nekem is nagyn hosszú és gesztenyebarna göndör(fél).Jól állna de csak akkor ha más színű lenne és egyenes.Egyébként nem!
2011. jún. 18. 13:21
 4/31 A kérdező kommentje:
Egyelőre semmiképp sem szeretném, csak már annyiszor volt szó erről, hogy kíváncsi lettem mások véleményére is. Most növesztem hozzá a frufrum, már az állam alá ér, szóval semmi pénzért nem vágatnám most le. :D
2011. jún. 18. 13:22
 5/31 Darcy01 ***** válasza:

Szerintem jól állna, mert szép az arcod, és kiemelné.

Egyébként vannak olyan programok a neten, hogy feltöltöd az arcképedet, és nagyon sokféle hajformát kipróbálhatsz. Én egyszer már találtam ilyet, de nem emlékszem, hogy hol.

Szórakozásnak is jó:-)

2011. jún. 18. 13:26
 6/31 A kérdező kommentje:

ma 13:26

Tudom melyikre gondolsz, azzal én is szoktam szórakozni. :D Csak hát az szerintem csalóka.. vagy nem?

Köszi az eddigi válaszokat! :)

2011. jún. 18. 13:30
 7/31 Darcy01 ***** válasza:

Hát valóban kicsit csalóka, mert amit én találtam, ott olyan 'mű' színűek voltak a hajak, ami idegen volt nekem.

Egyébként, ha nem érzed azt, hogy 100%-ig szeretnéd a hajvágást, akkor ne csináld.

Én sok dologban szoktam így dönteni: ha nem tudom kapásból rávágni, hogy igen, tehát filózni kell rajta, akkor inkább a nem mellett döntök.

2011. jún. 18. 13:33
 8/31 anonim ***** válasza:
szerintem ettõl ne szabadulj meg soha, awwww ..
2011. jún. 18. 13:35
 9/31 A kérdező kommentje:
Hát néhányszor volt már olyan, hogy "na most levágatom", de aztán mindig meggondolom magam. :D Ráadásul egyszer jól el is rontották, amikor levágattam.. hazamentem és sírtam a tükör előtt, alig mertem kitenni a lábam a lakásból. :D:D Szóval még a rossz emlék is bennem van. :D De egyelőre tényleg csak kíváncsi vagyok.
2011. jún. 18. 13:37
 10/31 anonim ***** válasza:
NE vágasd le, gyönyörű a hajad :)
2011. jún. 18. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!