Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek jól állna nekem a...

Szerintetek jól állna nekem a rövid haj? Leginkább csak kíváncsiságból kérdezem.

Figyelt kérdés

Igazából nem szeretném levágatni, de barátnőm már sokszor mondta, hogy szerinte csak azért nem vágatom le hajam, mert ragaszkodom a megszokotthoz. Pedig csak sajnálnám, és imádom, hogy hosszú, ráadásul szerintem nem is állna igazán jól a rövid. Szimplán kíváncsi vagyok, hátha egyszer mégis meg akarok szabadulni tőle. :)

Ezen inkább a hajam látszik: [link]

Szerintem ezen látszik legjobban az arcom meg a fejformám, teljesen szemből nem nagyon van képem: [link]

2011. jún. 18. 13:17
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem tudom:D:) Igazából azért írtam, hogy ha esetleg lenne kedved beszélgetni, akkor írj nekem privátot:)

22F

2011. okt. 6. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!