Szerintetek jól állna nekem a rövid haj? Leginkább csak kíváncsiságból kérdezem.
Figyelt kérdés
Igazából nem szeretném levágatni, de barátnőm már sokszor mondta, hogy szerinte csak azért nem vágatom le hajam, mert ragaszkodom a megszokotthoz. Pedig csak sajnálnám, és imádom, hogy hosszú, ráadásul szerintem nem is állna igazán jól a rövid. Szimplán kíváncsi vagyok, hátha egyszer mégis meg akarok szabadulni tőle. :)
Ezen inkább a hajam látszik: [link]
Szerintem ezen látszik legjobban az arcom meg a fejformám, teljesen szemből nem nagyon van képem: [link]
2011. jún. 18. 13:17
11/31 anonim válasza:
Ne hogy levágd,egyszerűen gyönyörű és te is az vagy,LE NE VÁGD!
12/31 anonim válasza:
Szerintem jól állna, de ne vágasd le, mert gyönyörű hajad van. :)
13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Megígérem, hogy a közeljövőben nem vágatom le. :D
2011. jún. 18. 15:49
14/31 A kérdező kommentje:
Azért még jöhetnének vélemények, vagy tippek mi állna jól. :)
2011. jún. 18. 16:54
15/31 anonim válasza:
Nehogy levágasd ezt a szép hajat!
nem lehet hogy a barátnőd irigyli a szép hajadat?
16/31 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, neki is nagyon szép haja van, ilyesmi mint nekem, csak sötétebb. Ő inkább rövid haj párti, azért mondja. :) Persze miatta nem fogom levágatni, így legalább van rajtam valami nem annyira átlagos... :D
2011. jún. 18. 18:04
17/31 anonim válasza:
Melyik az a program amivel ki lehet próbálni különnböző hajformákat???(Én már írtam)
19/31 anonim válasza:
Nagyon szép a hajad*-* ilyen hajat akarsz te vágatni?Bűn lenne.Már én is bőven megbántam,hogy rövid hajat akartam,és meg is csináltattam..
20/31 anonim válasza:
szerintem nyáron jobb ha levágatod, például vállig érő elöl, hátul kicsit hosszabb, fokozatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!