Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak a szép arcú srácoknak van esélyük csajozni a mai világban?
Ahányszor közeledek lányokhoz mindig azt látom rajtuk, hogy alig várják hogy szabaduljanak tőlem. Viszont ha egy macsó szépfiú megy oda, akkor egyből mosoly, nevetés...
Én akkor ne menjek oda senkihez mert csak kellemetlenséget okozok a másik félnek?
Azért arra jók vagytok ,hogy az ember röhögjön rajtatok.
Vergődjetek csak:DD
Megérdemlitek,legalább nem örökíthetitek tovább életrevaló génjeiteket.
Üdv:egy szép csaj,aki után mindenki megfordul de igencsak meglepődnétek ha látnátok a párjával.
Nem olvastam el a válaszokat, nem tudom írtak-e már ilyet előttem, azért leírom az én véleményemet:
Ha egy olyan csávó kezdeményez nálam, akit régóta ismerek (belülről is, és tetszik is a belseje), akkor nem érdekel túlzottan, hogyan is néz ki. Ám ha egy 'idegen' talál meg, akkor az első amit nézek, az az arca, azon belül a mosolya. Ha nem jóképű és így szólít meg, akkor eléggé csökken az esélye, de nem megy rögtön a felejtősök közé. Tudom ez köcsög dolog, hogy így csinálom, de nem tudok (vagy nem akarok?) megváltozni.
Egyébként eddig egy olyan volt, akit nem gondoltam helyesnek és leszólított, nos azóta szerelmes vagyok belé, mert iszonyatosan elvarázsolt a belsejével, és most már nagyon is helyesnek találom, rajongok érte nem kicsi! De ez az első eset, mióta érdekelnek a fiúk, szóval ez nem ép gyakori.
L/18 M.
Mondjuk az én szemszögemből minden csávó csúnya. Én nem látom a szépségüket. De a nők tényleg a magabiztos srácokkal mennek el, a külsőt nem igen nézik.
Viszont én nem vagyok magabiztos, megváltozni meg nem tudok, mert túl nagyra becsülöm a nőket, még úgy is hogy utálom ezen tulajdonságuk miatt őket. (ösztönlény)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!