Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
110. 000ft nettó már elég keresetnek? Szóba állnak velem a nők?
Mint irtam, a félénkség nem cuki, hanem sok problémát szül. Önbizalomhiány, szégyenlősség, stb. Ezek nem jók, nagyon nem. Megmérgezik a kapcsolatot.
Nem hiszem, hogy juliska seggéért hagytak el, azóta is állandóan szinglik (egyik 4 éve, másik kb 2 éve)
"Mint irtam, a félénkség nem cuki, hanem sok problémát szül. Önbizalomhiány, szégyenlősség, stb. Ezek nem jók, nagyon nem. Megmérgezik a kapcsolatot. "
Maximum ha patológiás. Számos visszahúzódó (introvertált) ember van. Én sok sok évig éltem ilyen nővel, annak ellenére hogy éppúgy szerettem (ill szeretek) kocsmázni, mint író olvasó találkozókra, szinházba és egyéb helyekre járni, a kocsmázást kivéve mindegyiket közösen müveltük.
Szerintem egyéb problémák voltak ott a háttérben, mert egészen egyszrüen nem életszerú amit mondasz. (kivéve ha patológiás, ahogy már megjegyeztem)
szerintem nem ezen múlik 1 kapcsolat!
sok szegényebb ember talál magának társat!
hasonlót kell keresni,vagy aki szimpatikus számunkra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!