Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 110. 000ft nettó már elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

110. 000ft nettó már elég keresetnek? Szóba állnak velem a nők?

Figyelt kérdés

2016. nov. 29. 23:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%

"ugyanúgy, mint egy visszahúzódó nőről sem."

erre még hadd reagáljak, mert ez igy ebben a formában nem igaz. (persze ha ki sem mozdul négy fal közül, akkor igen, de azt depressziónak hivják, vagy egyéb fóbiának)

az a helyzet, hogy a férfiak (szerintem többsége) elég nagy része szimpatizál az iylen nőkkel. Van egy oylan elmélet, hogy a férfiak jellemzően olyan nőt választanak felségnek, akiket a leggátlásosabbnak ítélnek meg. Szóval számukra leggátlásosabb csaj a legjobb feleségalapanyag. Ebben még logika is van, hiszen ha azt gondolom, hogy gátlásos, nem fog félrekefélni, igy tuti h az a ygerek akit szül, tőlem van.

2016. nov. 30. 08:47
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Haver... 60at keresek és olyan nőm van aki 180-at. Nem ez számít fogjátok már fel!!!
2016. nov. 30. 09:26
 23/34 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy 60 vagy 110 nem sokat számít, gondolom ha milliókat keres valaki arra nyilván felfigyelnek, pl az autója miatt is. Volt hogy több pénzem volt, de a jobb nők akkor sem álltak szóba velem.
2016. nov. 30. 09:30
 24/34 anonim ***** válasza:

"Haver... 60at keresek és olyan nőm van aki 180-at. Nem ez számít fogjátok már fel!!!2

Azt sem ártani felfogni, hogy itt nagy számok törvényéről beszélgetünk. A legtöbb esetben számít. Az, hogy van 10 eset a 100 ból, amikor nem, az gyakorlatilag érdektelen, mert itt a másik 90 ről van szó.

2016. nov. 30. 09:35
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem szűnnek a napi hülye kérdések erről :-)

A párom 100-at kap, mert le van százalékolva (ezt kapd ki!), én meg a dupláját.....Sosem azt néztem, hanem azt, hogy milyen ember -becsületes, őszinte - és jól írták, a magabiztossága, hozzáállása az, ami az elején döntő. Aki mindig azt mondja, döntsél Te, nekem is úgy jó (mármint a nőnek mondja), az hamar kukában végzi.

2016. nov. 30. 09:46
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

#25, en mar meg sem próbálom elmagyarázni az ilyen típusú pasiknak, mint a 49%-os, hogy mit hogyan értek.

Mert most elolvassa, amit írtál es megint osszezavarodik, hogy akkor most megis az a jo, ha bunkó vagyok es a nomnek kuss a neve?!

Egyszeruen nem tudnak összetettben es értelmesen gondolkodni. Aki meg férfiként rájuk cáfol, hogy " figyu en minimalberrel vagy felholtan is kapcsolatban elek" , akkor ok maris a 100-ből a töredék lesz. Nem az megint, hogy o ront el valamit, vele van valami gaz.. Megint a masik a hulye.

Es ebbol is latszik, ha elmagyarazod, h de nem erted, olvasd mar vissza magad, ebbol sem érti meg, hogy mi a hiba vele.

Majd fogja magat es indulatbol ir vmi szerencsétlen privatot valamelyik nickjen es ettol megnyugszik.

Aztan igazolja magában, hogy mindenki mas hulye a világon, mert neki nem jon ossze semmi, vele minden oke.

Tipikus neurotikus ember. O sosem fogja elismerni, hogy hibazhat esetleg. Mindig mindenki mas a hulye vagy a szerencse szegődött melle. Neki ennyi jon le örökösen mindenből.

2016. nov. 30. 10:17
 27/34 anonim ***** válasza:

#24, nincs masik 90. Akármennyire sem hiszed el, azert, mert neked valami nem sül el jol, azert nem azt jelenti, hogy a többségnek is fos az élete.

Es különben is, miert erdekel, h rajtad kivul meg hany embernek rossz? Ha változni akarnál, nyitott volnál es nem a statisztikákat bujnad, h igazold magad, hogy a többségnek rossz.

Tudod, ha en a csokis sütit szeretem, mindenhol a csokis sütit fogom észrevenni, hiaba javasolják mások, hogy próbáljam ki a többit is, ha eleve vmi zavar van benbem es állítom, hogy ettol nincs jobb es nekem van igazam, mindenki mas hulye, akinek a vaníliás ízlik. Akinek meg megis, az csak azert történhetett, mert véletlenül jol elkészített sütit kostolt...

2016. nov. 30. 10:23
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

77 % os. Te figyelj csak, többször megjegyeztem már, hogy próbálj meg kilépni a saját kliséidből. közel 10 évig éltem együtt egy nővel (nem, nem az anyámmal). A kérdéseket nem én teszem fel. Én igyekszem a kérdésre válaszolni. Eddig kb 10-15 kérdés alá irtam. Inkább több mint kevesebb esetben rendre belémkötött egy hozzád hasonló "jóképességű", elképesztően agresszív csaj.

Tulajdonképpen a mostani hszedből csak pár mondatot olvastam el, mert egész egyszerüen elképeszt, hogy csak tolod a szokásos klisés dumádat, hogy mekkora semmirekellőek ezek a rinyálós csávók - mint én pl/?/-miért is? mert nem rúgtam bele a kérdezőbe, hanem próbáltam hasznos választ adni?- és húzzanak már el innen.

Szerintem te (és néhány társad) nem érted ennek az oldalnak a lényegét.

2016. nov. 30. 10:38
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez marhaság. Félénk lány vagyok, ismerősi körön kívül esélyem sincs ismerkedni. Oké ezt elfogadom, onnan már összejött 3,"kapcsolat" (lényegében ugyanaz volt, mint mikor haverok voltunk, csak rámondtuk, hogy ez kapcsolat + lefeküdtünk, de bár ne tettük volna), ebből ketten hajítottak ki igen hamar azért, mert félénk vagyok. És meg is értem. Lehet, hogy 1-2 hónapig még cukinak számít, de utána irritáló.

Kérdező, a fizetésed nem izgatna, pl Fogalmam sincs, hogy a párom mennyit keres, még nagyságrendileg se (valahol 50 és 500 között..?) de hidd el, ki lehet szagolni, ha egy pasi így áll a nőkhöz mint te, és azonnal otthagynálak, örülhetnél ha nem pofoználak fel.

Első lépés afelé hogy legyen barátnőd: Ne nézz minden nőt kur>ának. Vagy ha Szerinted csak pénzzel lehet csajt fogni, Menj hivatásoshoz, a normális csajokat meg ne fáraszd.

2016. nov. 30. 10:54
 30/34 anonim ***** válasza:

"ebből ketten hajítottak ki igen hamar azért, mert félénk vagyok"

ez volt a konkrét indok? miben nyilvánul meg a félénkséged? ez számomra elég hihetetlen. vagy arról van szó, hogy a srácok nem akartak egyáltalán komoly kapcsolatot, vagy egész egyszerüen suttyó parasztok voltak, és tudták, hogy tisztában vagy ezzel a "gyengeséddel" ezért el is fogadod nyomos érvnek, ahelyett, hogy a juliskának jobb a segge.

2016. nov. 30. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!